Cum pot sa ma bucur de timpul liber fara grija curierului? Solutii eficiente de la Regus

BUCURESTI - 8 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Una dintre cele mai importante calitati ale antreprenorilor de succes este flexibilitatea in gandire. Rezolvarea provocarilor iti dezvolta creativitatea si te ajuta sa descoperi solutii inovatoare pentru eventualele impedimente legate de dezvoltarea unui business. Orice problema oricat de neinsemnata iti poate afecta atat productivitatea, cat si imaginea daca nu se gasesc solutii eficiente. Iata cateva situatii care iti pot afecta negativ afacerea pentru care Regus iti ofera solutii eficiente.

Cum pot sa ma bucur de timpul liber fara grija curierului?  Solutii eficiente de la Regus

Nu am suficient timp sa ma ocup si de gestionarea corespondentei.

Desi dezvoltarea unui business necesita in primul rand timp, exista situatii in care nu poti fi mereu prezent la birou. Ce faci daca esti plecat intr-o vacanta si ai de primit un colet important? Ce faci daca trebuie sa cercetezi noi piete de dezvoltare in persoana si nu ai cum sa fii la sediul firmei, iar curierul nu te gaseste? Prin serviciul de birou virtual, reteaua internationala Regus iti ofera posibilitatea ca cineva sa iti gestioneze corespondenta chiar daca nu esti la birou, fara ca tu sa irosesti timpul sau resursele financiare cu angajarea unei persoane special pentru acest lucru.

Nu cred ca am suficiente resurse sa ma extind pe alte piete.

Nimic mai fals. Atunci cand explorezi o noua piata economica este important sa ai o adresa de business in noua regiune, un numar de telefon local si personal dedicat gestionarii secretariale, adica preluare telefonica si corespondenta. Iar toate acestea se pot obtine usor, fara a irosi capitalul pe inchirierea unui spatiu fizic sau angajarea personalului. Datorita serviciului biroului virtual poti avea acces la 2.600 de adrese de afaceri din peste 106 tari. Serviciile de gestionare a corespondentei si preluarea telefonica sunt accesibile in 900 de orase pentru a-ti oferi sansa de a te dezvolta cu succes fara impedimentul resurselor.

Nu am o retea de parteneri si nu stiu cum sa fac networking.

In lumea afacerilor este important sa iti dezvolti o retea de oameni de afaceri cu care sa tii legatura, oameni care sa te inspire. Serviciul Biroul Virtual Plus iti ofera posibilitatea de acces direct in zonele de business lounge si cafenele, spatii unde poti sa cunosti alti antreprenori de succes, parteneri, furnizori sau chiar clienti. Vino sa faci parte dintr-o comunitate de business internationala, care sa te ajute sa iti dezvolti afacerea.

Mai multe informatii despre Biroul Virtual Regus gasesti aici: http://goo.gl/wOyshL