Despre hobby-uri & femei de success (I).Povestea persoanelor de top din Regus, așa cum NU o știți

BUCURESTI - 4 mai 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Social

O viață echilibrată înseamnă un echilibru interior, personal dar și unul profesional într-un mediu care să te inspire. Fie că ești bărbat sau femeie, fie că ești angajat sau angajator, trebuie să știi că a te relaxa și a face ceea ce îți place înseamnă a avea succes pe toate planurile .Hobby-urile fiecăruia atârna mult în ceea ce privește echilibrul interior, ne ajută să evadăm din viața profesională tumultoasă și să ne completăm timpul cu ceea ce ne creeză stări de bine. Un studiu realizat de British Psychological Society arată că oamenii care au hobby-uri au rezultate mult mai bune la serviciu. Există testimoniale care ne povestesc despre noi competențe dezvoltate sau create în urma pasiunii pe care o alegi – te focusezi mai bine, îți îmbunătățești timpii de reacție, găsești soluții rapide la probleme și ai un ritm de muncă susținut și alert.

Despre hobby-uri & femei de success (I).Povestea persoanelor de top din Regus, așa cum NU o știți

 

Pasiunile pentru diferite activități sunt opțiuni personale care ne ajută să ne lărgim orizonturile și să experimentăm noi emoții și situații. Vă invităm să descoperiți persoanele de top din Regus care demonstrează în fiecare zi ce înseamnă să fii flexibil, atât la locul de muncă, cât și în timpul liber.

 

Ramona Iacob, country manager Regus România: ’’este ceva al meu pentru sufletul meu’’

 

Dacă unii sunt pasionați de sport, muzică sau diverse forme de artă, Ramona preferă să fie o colecționară de frumos – papusi de portelan, amintiri ale locurilor si ale experientelor care isi pun amprenta asupra ei.

 

’’Întotdeauna m-au fascinat figurile oamenilor ...a reuși ‚’să citești ‚’chipul unui om este o pasiune mai veche a mea. De aici a pornit și colecționarea păpusilor de porțelan vechi...fiecare păpușă de porțelan veche semnifică o trăire, o stare a unei  persoane, reprezintă societăți diferite , clase sociale diferite. M-au atras întotdeauna lucrurile vechi ce spun povești ale unor timpuri de demult, ale unor oameni. Am început prin a strânge de-a lungul anilor diverse obiecte din târguri de „vechituri ‚ ,, nu neapărat antichități cu valori mari...pur și simplu am ales obiecte care mie personal îmi spuneau ceva anume..Așa am ajuns să îndrăgesc păpușile de porțelan..odată găsite în anumite târguri din diverse locuri ale țării  ..pur și simplu nu reușeam să mă despart de ele .  Lucrate minuțios, pictate –unele manual- acele expresii ale fețelor diferite  reprezentând clase sociale diferite ...acei ochi și zâmbete de porțelan m-au fascinat ..am simțit că  au reușit cumva să înghețe timpul prin expresia lor...Mă relaxează, mă inspiră, mă duce într-o lume care pe mine mă fascinează , imi dau un suflu nou..este ceva al meu pentru sufletul meu’’ .

 

Este empatică, știe secretul de a îmbina perfect viața de familie cu cea a unei femei de succes, iar acestea sunt doar câteva lucruri pe care cineva le poate observa cu ușurință. Mamă și country manager Regus, cel mai mare furnizor de spații de lucru flexibile, Ramona își găsește timp pentru hobby-ul său. 

 

 

 

Cristia Perișan, Area Manager Regus: „ cel mai probabil într-o viață anterioară am lucrat într-o grădină botanică.:)”

 

Cristina Perișan este Area Manager Regus și un ’’passionate florist’’, pentru că pentru ea florile sunt un simbol cu ajutorul cărora poți trimite cele mai frumoase mesaje, acolo unde cuvintele încep să-și piardă puterea.

Cum a început această pasiune și de unde a învățat acest meștesug?

„Cred că bunica și mama mea mi-au insuflat pasiunea pentru flori. Sutele de lalele de toate culorile, narcisele, lăcrămioarele și trandafirii care mi-au marcat copilaria au crescut în subconștientul meu în pasiunea pentru flori și aranjamente florale. M-am gândit serios și la varianta în care cel mai probabil într-o viață anterioară am lucrat într-o grădină botanică.:) Meșteșugul l-am deprins în timpul unor ore de voluntariat la atelierul unui designer florist care a fost înzestrat cu talent și răbdare cât cuprinde și căruia îi mulțumesc ori de câte ori lucrez cu florile mele și reușesc să creez ceva frumos.

Ceea ce mă bucură cel mai mult este că pasiunea mea aduce zâmbete pe fețele oamenilor, iar sclipirea din ochi și fericirea pe care o provoacă explozia de culori și unicitatea florilor dintr-un aranjament... it’s priceless!

Iubesc frumosul, culorile și energia pe care o primesc în momentul în care lucrez și mixez florile.

Targetul meu este să reușesc să transmit aceeași energie pozitivă celor care se bucură de aranjamentele mele florale, în proporție de 100%! Chestia cu targetul este clar defect profesionalJ

 

               

Fiecare dintre noi este un iubitor de natură, însa Cristina își împărtășește pasiunea și cu ceilalți oameni, prieteni sau viitori prieteni.  Decorațiunile ei florale au dechis evenimente, au marcat momente fericte și unice ca nunți și botezuri, au bucurat privirile la diferite expoziții.