Hotel Melodia, prezenta in cadrul Conferința Naționale Antifraudă și Anticorupție

BUCURESTI - 8 aprilie 2016

Comunicat tip General in Turism

Luni, 28 martie, Institutul Naţional de Control Intern din România a organizat Conferința Națională Antifraudă și Anticorupție, un workshop profesional de prevenire a faptelor frauduloase. Conferinţa a reunit lectori din diverse domenii şi arii de activare, de la membri FBI şi cei ai institutelor bancare, la case de avocatură.

Printre subiectele diverse abordate în cadrul evenimentului s-au regăsit spălarea banilor, recuperarea produsului infracțiunilor, rațiuni, tipologii și motivații ale celor care comit fapte frauduloase, dar şi implementarea unor măsuri adecvate de prevenire și descurajare a fraudelor și a faptelor de corupție.

 

În cadrul Conferinței Naționale Antifraudă și Anticorupție a fost prezent şi Hotel Melodia , în calitate de coloaborator al Insitutului Naţional de Control Intern din România. Motivul pentru care complexul hotelier susţine lupta antifraudă şi anticorupţie este unul evident - valorile şi viziunea Hotelului Melodia nu pot fi altfel decât în conformitate cu legile din România şi cu normele morale. 

 

Ce inseamna Melodia?

Hotel Melodia a luat naştere din dorinţa de a transforma un spaţiu de cazare într-un loc ideal în care oamenii pot sa găsească un refugiu şi să se bucure de linişte şi respect. De aceea, complexul a fost construit pe baza a 3 valori principale: seriozitate, siguranţă şi corectitudine. Iar toate acestea se reflectă în modul nostru de organizare, în serviciile prestate şi în interacţiunea cu oamenii care ne trec pragul.

 

Colaborarea dintre Melodia şi INCI nu este una recentă; de-a lungul timpului, complexul hotelier şi-a deschis porţile şi a pus la dispoziţie Institutului spaţiul necesar acestuia pentru buna desfăşurare a cursurilor susţinute pe timpul verii. 

Taguri: vacantaMAREhotel melodia