Regus, la un gadget distanta! Reteaua internationala se afla acum si pe mobile

BUCURESTI - 14 aprilie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Internet

Imaginati-va cum ar arata viitorul nostru peste 100 de ani. La cat de repede a evoluat tehnologia in ultimele decenii, urmatorul secol este de cele mai multe ori imaginat ca fiind rupt dintr-o lume stiintifico-fantastica. Acesta este viitorul spre care ne indreptam cu pasi rapizi. Astazi, tehnologia a patruns in majoritatea aspectelor din viata noastra, inclusiv in zona de business asa ca Regus vine in intampinarea tuturor acestor schimbari cu o aplicatie menita sa ajute evolutia business-ului tau.

Regus,  la un gadget distanta! Reteaua internationala se afla acum si pe mobile

Stiati ca rata de penetrare a telefoanelor inteligente in Romania a crescut la un procent de 63% in ultimul an? Cu peste 10 milioane de utilizatori, romanii sunt primii din Europa cand vorbim de timp petrecut pe telefon - 1 ora si 49 de minute in medie zilnic. Si tabletele au devenit din ce in ce mai populare. Un studiu realizat anul trecut arata ca 1 din 3 romani cu varsta intre 16 si 34 de ani utilizeaza un astfel de gadget.

Se intampla ca atunci cand suntem intr-o deplasare de lucru sau cu familia, sa avem nevoie rapid de un spatiu de lucru linistit in care sa putem trimite cateva mail-uri si sa ne rezolvam task-urile legate de munca, aplicatia my Regus pentru dispozitive mobile ne vine in ajutor, permitand utilizatorilor gasirea celui mai apropiat centru Regus.

 

Regus si excelenta in inovatie

 

Din cauza programului incarcat, oamenii au nevoie de flexibilitate pentru a-si maximiza productivitatea.  De la ThinkPod-uri la workpod-uri, Regus s-a impus pe piata imobiliarelor prin filonul inovatiei, “Work you way” fiind nu doar un simplu tagline, ci si un mod de a gandi si de a lucra.

Imaginati-va un work your way abroad. Inainte parea foarte greu, chiar si acum este dificil, insa cu aplicatia my Regus iti poti gasi oricand o locatie potrivita atunci cand esti in tara sau in afara tarii.

Intr-un studiu facut de Regus acum cativa ani se arata faptul ca peste 30% dintre oamenii  de afaceri care si-au ales ca sediu un birou Regus, au reusit sa-si externalizeze afacerea. Mai multe despre acest studiu puteti gasi accesand acest link: http://goo.gl/TfqJjP.

 

My Regus – o parte din viata ta

My Regus permite tuturor sa faca parte dintr-o comunitate in continua crestere , iar aici vorbim de peste 2.800 de centre de afaceri in 977 de orase din 106 tari care pun la dispozitie spatii de lucru de inalta calitate, echipate cu servicii complete, ce ofera o modalitate comoda de desfasurare a activitatii de business, fie ca vorbim de o perioada de cateva minute sau de cativa ani. O asemenea retea inseamna si peste 2.3 milioane de membri, iar toate acestea sunt doar la un click distanta de tine. Cu My Regus iti poti alege un centru oriunde in lume si poti aranja intalniri oriunde ai fi.