Regus, partenerul tau in calatoria spre success – Vino sa experimentezi!

BUCURESTI - 16 octombrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Imobiliare

In luna octombrie, Regus te invita sa experimentezi conceptul inovator de lucru, axat pe productivitate si flexibilitate, cu ocazia Saptamanii portilor deschise - Work Your Way Week . In plus, in fiecare zi de luni, timp de cateva ore, ai ocazia sa te conectezi la reteaua de clienti Regus, participand la initiativa de networking - Monday Motivational Breakfast .

Regus, partenerul tau in calatoria spre success – Vino sa experimentezi!

Piata de afaceri este un mediu axat pe ideea de competitie si calitate, iar atingerea succesului in business presupune alegeri facute mereu in numele unei productivitati crescute. Conceptul Regus a fost construit in jurul importantei productivitatii si flexibilitatii in munca iar piata din Romania se dezvolta din ce in ce mai mult in jurul acestor nevoi. Tocmai de aceea, in saptamana 19-23 octombrie, centrele de lucru Regus isi deschid portile prin relansarea proiectului Work Your Way Week si invita catre experimentarea acestui mod de lucru inovator.  In plus, incepand cu 5 octombrie, se lanseaza proiectul Monday Motiovational Breakfast, care se desfasoara in fiecare luni, in toate locatiile Regus dotate cu business lounge. Participarea la aceasta initiativa iti ofera posibilitatea de a te bucura de un mic dejun delicios si de oportunitatea de a intalni clientii din reteaua Regus, o retea dezvoltata atat la nivel national, cat si international.

Saptamana portilor deschise - Work Your Way week

Saptamana portilor deschise se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa experimenteze serviciile Regus. Pentru participarea la eveniment, inscrierile incep din 12 octombrie si tot ce trebuie sa faci este sa contactezi reprezentantii Regus la numarul de telefon +40 (21) 202 30 30  sau pe http://www.regus.ro si sa comunici ora, data, centrul in care vrei sa lucrezi si serviciul pe care doresti sa il incerci. In functie de informatiile trimise, un reprezentat Regus va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si iti va sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Ce servicii poti sa testezi?

•          Birouri private de lucru: Indiferent daca ai nevoie de o zi intreaga sau doar de cateva ore, birourile din centrele Regus iti stau la dispozitie in functie de programare.

•          Sali de intalniri profesionale: In perioada 19-23 octombrie, daca doresti sa iti programezi intalniri sau sedinte in salile Regus, nu trebuie decat sa ne comunici numarul persoanelor, ora, data si centrul pe care il preferi si reprezentantii nostril iti vor pregati un spatiu complet echipat.

•          Birouri virtuale:  Te poti bucura timp o zi de servicii profesioniste de secretariat, fara niciun cost.

•          Business lounge:  Daca preferi sa lucrezi intr-o atmosfera relaxanta, business lounge-urile din centrele Regus iti stau la dispozitie in functie de ora si data la care ti-ai facut programarea.

Monday Motivational Breakfast – networking pentru succes

Pentru a sustine si creste un business de succes, pe langa aspectele financiare, conexiunile cu marii actori din scena afacerilor devin imperative. Regus recunoaste importanta networking-ului si, pentru acest lucru, in fiecare luni, de la ora 09:00 esti invitat la centrele companiei din Green Gate, Hermes, Charles de Gaulle si Rosetti, la Monday Motivational Breakfast. Prin participarea la acest proiect, invitatii au oportunitatea de a de a se conecta la reteaua de clienti Regus, retea dezvoltata la nivel national si international. Astfel, in timp ce te relaxezi la o cafea, poti intalni clientii existenti Regus si poti afla direct de la acestia care sunt beneficiile de care te poti bucura daca apelezi la serviciile Regus.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/freya-productions/regus-partenerul-tau-in-calatoria-spre-success-vino-sa-experimentezi