freyapos

Comunicate de presa si evenimente pe tema freyapos

 • freyapos. Sistem Gestiune Retail

  freyapos

  Bucuresti - 14 mai 2024

  Comunicat de FREYAPOS SRL

  freyapos, dezvoltator de soluții software pentru Horeca & Retail, anunță lansarea unei inițiative de susținere a micilor retaileri din România prin furnizarea gratuită a 100 de licențe software de gestionare a magazinului. Această campanie f ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: freyapos , freyashop

  Vezi toate comunicatele de presa despre freyapos

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul freyapos.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la freyapos. Informatiile despre freyapos cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul freyapos, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la freyapos, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.