freyashop

Comunicate de presa si evenimente pe tema freyashop

 • freyashop. Sistem Gestiune Retail

  freyashop

  Bucuresti - 14 mai 2024

  Comunicat de FREYAPOS SRL

  FreyaPos, dezvoltator de soluții software pentru Horeca & Retail, anunță lansarea unei inițiative de susținere a micilor retaileri din România prin furnizarea gratuită a 100 de licențe software de gestionare a magazinului. Această campanie f ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: freyapos , freyashop

  Vezi toate comunicatele de presa despre freyashop

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul freyashop.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la freyashop. Informatiile despre freyashop cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul freyashop, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la freyashop, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.