FRIENDS Advertising

FRIENDS Advertising


Descrierea companiei FRIENDS Advertising

Despre MEDROM
Medrom este un grup international care ofera produse si servicii medicale performante pe pietele din Statele Unite, Luxemburg, Irlanda, Bulgaria, Ucraina si Romania. Medrom s-a impus in scurt timp de la intrarea pe piata medicala locala prin calitate si profesionalism, actionand prin 4 divizii specializate:
• Medrom Medical Systems – integrator de echipamente de inalta performanta oferind solutii complete de aparatura medicala pentru sistemul sanitar romanesc
• Innovative Medical Technology – productie de tuburi radiogene pentru echipamente
• Medrom Leasing – solutii financiare in vederea achizitiei de aparatura medicala
• Prima Medical – centre de diagnostic dotate cu echipamente de inalta performanta

Despre FRIENDS Advertising
FRIENDS Advertising a fost infiintata la inceputul anului 2003 in jurul echipei creative Bojan Spasic – Sorin Tranca, fiind prima echipa stabila de creatie din publicitatea romaneasca, cu o experienta de lucru in acesta formula de peste 8 ani.
Agentia care se nastea sub semnul prieteniei unor seniori in publicitate si-a castigat in scurt timp o reputatie pe piata ca agentie full service, care ofera solutii de comunicare pentru clienti importanti. Pozitionarea agentiei si increderea partenerilor au condus la pastrarea in portofoliu a clientilor cu care agentia a pornit la drum. Printre clientii care se afla alaturi de FRIENDS Advertising inca de la inceput se afla Unilever, Tina R si Siemens.
In prezent, portofoliul Friends cuprinde 15 clienti, printre care: banca UniCredit Romania, Unilever (cu proiecte pentru brandurile Sunsilk, Dero, Omo, Dove, etc), Canon Photo-Video CEE (cont regional in 16 tari Central si Est-Europene), TINA R, Medrom, Fan Courier, Intersnack, Euro 26, Gealan, Siemens Romania, Cefin Real Estate, Fundatia Copii Sanatosi.

Comunicate FRIENDS Advertising :

Vezi toate comunicatele companiei FRIENDS Advertising.