Frontal Communication


Descrierea companiei Frontal Communication

Despre Frontal Communication

Infiintata in 1994, Frontal Communication este unul dintre cei mai importanti integratori de sistem si solutii IT&C, beneficiind de expertiza si know-how in consultanta, audit, proiectare, implementare, suport, mentenanta si optimizare pentru proiecte si solutii de integrare complexe.
In noiembrie 2008, compania a obtinut in mai putin de un an, cu suport local, certificarea Cisco Gold Partner, fiind in acelasi timp si cel mai important partener Cisco Systems in Romania din punct de vedere al cifrei de afaceri.

Urmare a obtinerii multiplelor certificari, Frontal Communication a incheiat un parteneriat strategic cu Omnilogic pentru implementarea proiectelor de integrare de sistem din Romania inclusiv proiectare si implementare de noi Centre de Date, asigurand astfel clientilor o gama larga de servicii IT specializate.

In termenii acestui parteneriat, Frontal Communication are acces la infrastructura si Data Center-ul Omnilogic. Totodata, Frontal Comunication asigura suportul tehnic pentru infrastructura si echipamentele de comunicatii din Data Center-ul Omnilogic si mentinerea disponibilitatii de nivel Tier III a echipamentelor critice ale partenerilor Omnilogic instalate in Data Center.

Avand o echipa de specialisti in domeniu IT&C care au competentele tehnice necesare si experienta manageriala, compania ofera servicii complexe si de calitate. Mai mult decat atat, Frontal Communication ofera servicii de mentenanta si suport pentru toate componentele sistemului furnizat, avand acoperire nationala si o gama larga de SLA (Service Level Agreement) incluzand 24x7x365 .

Adresand toate fazele din Network Lifecycle, compania ofera servicii profesionale si expertiza tehnologica specifice fiecarei etape. Verticalele de business carora se adreseaza Frontal Communication sunt Enterprise, Banking&Insurance, Public Sector, Defence, Education si Service Provideri.

Frontal Communication ofera traininguri Cisco autorizate prin intermediul parteneriatului cu Fast Lane, Learning Solutions Partner al Cisco.

Pentru mai multe informatii privind activitatea Frontal Communication si a portofoliului de servicii si solutii puteti accesa www.frontalcommunication.ro.

Comunicate Frontal Communication :

Vezi toate comunicatele companiei Frontal Communication.