Istoria fotoliilor japoneze de masaj: tehnologia care ține pasul cu societatea secolului XXI

BUCURESTI - 29 noiembrie 2022

Comunicat tip General in Tehnologie

Primul scaun de masaj a fost conceput de Fuji Medical în anul 1954. Atenția deosebită la detalii dovedită în procesul de fabricare au transformat scaunele de masaj într-o terapie pentru bunăstarea mentală și fizică. Evoluția tehnologiei scaunelor de masaj a condus de-a lungul vremii la modele concepute să răspundă nevoilor fiecărui utilizator. În anul 1967, Fuji Medical revoluționează industria datorită fotoliilor de masaj echipate cu funcții de frământare.

fujiiryoki.ro

fujiiryoki.ro

Fujiiryoki Medical a înregistrat o ascensiune uluitoare în industrie

Aproape două decenii mai târziu, în 1979 este creat primul fotoliu de masaj cu role, urmat la scurt timp de modelul dotat cu perne de aer. Dezvoltarea tumultoasă a industriei fotoliilor de masaj atinge apogeul în anul 2001, moment în care Fujiiryoki pune bazele sistemului de masaj 3D, unic la nivel global. Tehnologia revoluționară a masajului 3D este perfecționată la distanță de doi ani prin funcția de încălzire și a sistemului de masaj la nivelul umerilor. 


Parcursul evolutiv a fost de asemenea remarcat de către Societatea de Ingineri Mecanici din Japonia care în anul 2013 premiază Fujiiryoki Medical cu Premiul de Design Certificat pentru Inginerie Mecanică. Din anul 1954 și până în prezent, brandul japonez Fujiiryoki continuă să domine piața fotoliilor de masaj, grație modelelor adaptate constant la dinamica societății moderne. Fiecare fotoliu de masaj este gândit după un set de valori și principii care promovează calitatea, precizia și confortul superior, caracteristice masajului japonez.

Primul fotoliu cu masaj inventat de Fujiiryoki este expus în Muzeul Național în Japonia

Designul excelent și funcțiile de masaj patentat au contribuit de câteva decenii încoace la creșterea calității vieții omului modern. O dovadă a acestei mărturii este ilustrată de tehnologia modelului JP1000. Acesta întrunește peste 60 de programe de masaj, un sistem de scanare morfologică și tehnici de masaj cu nivele diferite de intensitate pentru relaxare în profunzime. 

Dezvoltarea tehnologiei scaunelor de masaj a culminat odată cu apariția pe piață a modelului JP2000. Acesta este primul fotoliu de masaj din lume cu inteligență artificială care imită masajul uman efectuat de terapeuții profesioniști. 

Știați că, peste 500.000 de clienți din întreaga lume au ales fotoliile Fujiiryoki pentru terapie prin masaj în confortul propriei locuințe?

Reprezentanța Fujiiryoki în România reușește să ofere populației o perspectivă viabilă asupra conceptului de produse pentru masaj de calitate premium.

Dispozitivele sunt proiectate cu tehnici de masaj patentate (certificate de către Ministerul Sănătății din Japonia) cu rol de optimizare a echilibrului corporal. Mulțumită acestor funcții revoluționare, fotoliile de masaj japoneze s-au extins atât în locuințele particulare, săli de sport, SPA-uri, cât și în birouri sau medii business.

Sursa foto: fujiiryoki.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fujiiryoki/istoria-fotoliilor-japoneze-de-masaj-tehnologia-care-tine-pasul-cu-societatea-secolului-xxi