Cazul Mos Craciun

BUCURESTI - 9 decembrie 2010

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Stiinta / Cercetare

Dragi prieteni ai Stiintei Distractive,

Fun Science, Da Vinci Learning si Joy Club va provoaca sa raspundeti intrebarilor sezonul.
Sunteti pregatiti sa deslusiti unul din cele mai incurcate, discutate si supercautate mistere ale iernii??? Vreti sa experimentati alaturi de Profesorii Trasniti cel mai stiintifico-craciunesc program dedicat lui Mos Craciun?
Daca ati raspuns cu DA la aceste intrebari este momentul sa solutionam impreuna

“CAZUL MOS CRACIUN”

Cazul Mos Craciun

Cazul Mos Craciun

 "Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" 

Confucius

Cand:  Sambata 18 DecembrieUnde : Joy Club - Vasile Lascar 171 Durata : 45 '

Cui este destinat: 11.00- 11.45-copii de 4-6 ani, 12.15-13.00 - copii de 7-9 ani, 13.30-14.15- copii de 10-12 ani Locuri disponibile : 30/atelierPret : 36 lei ( pretul include o bautura racoritoare) Dress code : “Fularul Profesorului Trasnit”- fiecare copil va trebui sa poarte un fular personalizat de ei cat mai interesant cu putinta, asa cum i-ar sta bine Profesorului Trasnit. In schimbul celui mai apreciat fular (per atelier)  de catre audienta, copilul castigator va primi un kit experimental .

 De asemenea vor mai fi oferite premii, articole promotionale oferite de Da Vinci LearningRezervari : Andreea Stoica 0722685804, Adriana Craciunescu 0723647144, email : andreeastoica@funscience.ro Plata :se face la barul Joy Club in limita locurilor disponibile Va asteptam sa va inscrieti !!! ATENTIE!!! Locurile sunt limitate!Zambetele lor sunt garantia noastra!!!!!!!!!!

Despre Fun Science Concept

Ce este Fun Science? Fun Science, compania numarul unu in domeniul sau, din Europa, imbunatateste educatia pe care copiii nostri o primesc folosind concepte noi si inovatoare; aduce lumea stiintei mai aproape de copii intr-o maniera unica:
* experimentele sunt distractive; copiii descopera ca cea ce ei credeau ca este magic este de fapt stiintific si, in timp ce se joaca, isi insusesc notiuni fundamentale din diferite discipline stiintifice.
* Ofera parintilor si educatorilor noi forme de distractie si educare a copiilor.
* programele noastre sunt complementare programelor scolare, ajutand la asimilarea conceptelor fundamentale si stimuland interesul in aceste domeniii
* Metoda de predare este sub forma unor activitati interactive in care au participat deja peste 4,500,000 copii din Europa, America si Asia.
* Profesionistii care formeaza Fun Science – monitori, educatori si oameni de stiinta – urmaresc acelasi tel: satisfacerea totala a copiilor, parintilor si clientilor.

In centrul preocuparilor Fun Science sta copilul, cetatean al Europei de maine.
Fun Science crede in capacitatile nebanuite ale copilului, de intelegere si relationare cu lumea din jur.
Fun Science crede ca Educatia este cel de-al treilea pilon al formarii copilului, dupa iubire si ingrijire.
Fun Science exista pentru toti copiii de 3-14 ani din Romania, indiferent de nationalitate, etnie, grad de dezvoltare intelectuala si culturala

Misiunea noastra este sa stimulam curiozitatea si imaginatia copiilor prin intermediul unor experiente educative si distractive in timpul carora ei ajung sa inteleaga importanta stiintei si efectele ei in lumea inconjuratoare.
Metoda imbunatateste motivatia copiilor si le dezvolta abilitatile creative si sociale.