Crazy Boot - Gheata cu experimente

Locul desfasurarii: Joy Club

Organizator: Fun Science Romania

Dragi prieteni ai Stiintei Distractive,

Dorim sa va aducem la cunostiinta un eveniment stiintifico-distractiv destinat copiilor nostri. Scopul acestui gen de eveniment este acela de a le deschide inima, mintea si orizontul copiilor catre STIINTA.  Fun Science si Profesorii Trasniti isi propun sa aduca STIINTA mai aproape de universul copiilor starnindu-le curiozitatea nativa si demonstrandu-le ca stiinta pe langa importanta ei extrema poate fi si foarte amuzanta.

Fun Science si Joy Club, invita copiii sa se prezinte la un eveniment plin d savoare si experimente care mai de care mai trasnite scoase direct din Gheata lui Mos Nicolae.

Pe langa distractia stiintifica garantata, toti copiii participanti vor primi cate un animalut de plus Webkinz, celebrul animalut care prinde viata pe internet.

In plus Profesorii Trasniti de la Fun Science, vor premia cea mai Trasnita Gheata cu un premiu special "National Geographic"

Durata : 45'

Cui este destinat : 11.00-11.45 (copii cu varste de 4-6ani), 12.15-13.00 ( copii cu varste de 7-9 ani), 13.45-14.15 ( copii cu varste de 10-12 ani)

Locuri disponibile : 30/atelier

Pret: 36 lei/copil, pretul include o bautura racoritoare

Dress Code : Obligatoriu "Crazy Boot", fiecare copil va veni incaltat cu cel putin o Gheata Trasnita. Cea mai Trasnita Gheata va fi premiata la fiecare atelier.

Plata : se face la barul Joy Club in limita locurilor disponibile

Va asteptam sa va inscrieti! ATENTIE! Locurile sunt limitate!

Zambetele lor sunt garantia noastra!!!

Confirmare pana la data: 23 noiembrie 2010

Participare: Taxa de participare

Sponsori eveniment:
  • Webkinz Romania Webkinz Romania
Parteneri eveniment:
  • Joy Club Joy Club
Parteneri media eveniment:
  • Ateliere Educative Ateliere Educative
  • Activitati Copii Activitati Copii