Fun Science

Fun Science


Descrierea companiei Fun Science

Fun Science este o franciza europeana, lider in divertismentul educativ pentru copiii de 4-14 ani.
Dupa 12 ani de la infiintare si sute de francizati in intreaga lume, Fun Science este prezenta si in Romania prin Fun Science System.
Specializata in crearea de evenimente cu continut stiintific, Fun Science organizeaza ateliere si spectacole distractiv-educative in scoli, gradinite, asezaminte speciale, centre comerciale, festivaluri, campanii de educatie sociala si publicitare, petreceri private si corporative, etc.
Programele sale, atingand toate domeniile stiintei, sunt grupate pe domenii largi de interes: protectia mediului, igiena, diminuarea riscurilor de accidente casnice, protectia animalelor, reciclarea si selectarea deseurilor, prevenire dependentei de tutun, alcool si droguri, fizica, chimie, matematica, astronomie, noi tehnologii, etc.

Utilizand metode novatoare de prezentare, combinate cu tehnici dramatice si mult umor, workshop-urile Fun Science isi propun sa creeze distractie si, in acelasi timp, sa puna in contact copiii, prin intermediul experimentelor, cu efectele diferitelor fenomene din lumea ce-i inconjoara.

Comunicate Fun Science :

Vezi toate comunicatele companiei Fun Science.