“ Cavalerii Planetei Albastre” - Fun Science si mediul inconjurator la Muzeul Antipa

BUCURESTI - 7 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Incepand de sambata, 12.01.2008, intre orele 10.00 si 17.30, in amfiteatrul Muzeului de istorie naturala Grigore Antipa, Fun Science demareaza Cluburile: “ Cavalerii Planetei Albastre”, pentru prescolari si “Ecologi in actiune”, pentru scolari;

Avand o intindere de sase sambete consecutive, activitatile fac parte din Clubul Savantilor Trasniti, suita de ateliere stiintifice interactive si amuzante organizate, pentru copii, de Muzeul Antipa si Fun Science pe intreaga durata a anului scolar.
Participantii vor trece, impreuna cu Profesorii Trasniti de la Fun Science, printr-o serie de experimente si jocuri tematice care-i vor ajuta sa inteleaga cum functioneaza ciclurile naturii, cum se polueaza solul, apa si aerul si cum pot fi ele protejate. Copiii vor afla cum se selecteaza, recupereaza si recicleaza deseurile si cum poate fi evitata incalzirea globala.

Destinate copiilor intre 4 si 12 ani, Cluburile isi propun sa fie o alternativa la obisnuitele destinatii de sambata ale copiilor si parintilor lor. Imbinand distractia cu educatia, experimentul cu umorul si joaca cu preocuparile serioase, Profesorii Trasniti de la Fun Science vor atrage copiii in explorarea inedita a fenomenelor stiintifice.
Abordand tematici variate, Cluburile vor oferii participantilor posibilitatea sa exploreze mereu alte si alte subiecte, diferite in fiecare sambata.

Fara intentia de a prelungii programul scolar al copiilor, Fun Science vrea sa demonstreze ca stiinta poate fi un subiect de divertisment la fel ca oricare altul, aducand in plus contactul experimental cu lumea inconjuratoare. In plus, parintii vor avea ocazia sa lucreze impreuna cu copiii lor pentru a realiza tot felul de experimente si jocuri trasnite.

Datorita locurilor limitate disponibile in fiecare Club ( max 35), este recomandata rezervarea din timp la numerele de telefon ale Muzeului Antipa.

Detalii despre programul Cluburilor, preturi si conditii de inscriere pot fi gasite in www.antipa.ro si www.funscience.ro.

Despre Fun Science

Fun Science este o franciza europeana, lider in divertismentul educativ pentru copiii de 4-14 ani.
Dupa 12 ani de la infiintare si peste o suta de francizati in intreaga lume, Fun Science este prezenta si in Romania prin Fun Science System, in calitate de Master Francizat si Fundatia Piticot, francizat in judetele Galati, Braila si Vrancea.
Specializata in crearea de evenimente cu continut stiintific, Fun Science organizeaza ateliere si spectacole distractiv-educative in scoli, gradinite, asezaminte speciale, centre comerciale, festivaluri, campanii de educatie sociala si publicitare, petreceri private si corporative, etc.
Programele sale, abordand toate domeniile stiintei, sunt grupate pe domenii largi de interes: protectia mediului, igiena, diminuarea riscurilor de accidente casnice, protectia animalelor, reciclarea si selectarea deseurilor, prevenirea dependentei de tutun, alcool si droguri, fizica, chimie, matematica, astronomie, noi tehnologii, etc.

Viorel Stoica
Director General
0723935873
info@funscience.ro