Halloween cu Fun Science

BUCURESTI - 10 octombrie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Stiati ca stiinta poate fi distractiva si dincolo… de moarte? Si ca puteti sarbatorii Halloween 2006 alaturi de noi intr-un stil original?

Va invitam sa aprindeti dovleci, sa va costumati si sa va mascati pentru petrecerea Terror Science cu Profesorii Trasniti de la Fun Science

Veti descoperii experimente terifiante si secrete ingrozitoare, teama dar si distractia vor caracteriza aceasta petrecere. Stiinta se va impletii cu magia in cautarea unor descoperiri fabuloase.

Oferiti copiilor ocazia de a sarbatorii in acest an Halloween in cea mai stiintifica varianta…

Despre Fun Science

Fun Science este o franciza europeana, lider in divertismentul educativ pentru copiii de 4-14 ani.
Dupa 12 ani de la infiintare si sute de francizati in intreaga lume, Fun Science este prezenta si in Romania prin Fun Science System, in calitate de Master Francizat.
Specializata in crearea de evenimente cu continut stiintific, Fun Science organizeaza ateliere si spectacole distractiv-educative in scoli, gradinite, asezaminte speciale, centre comerciale, festivaluri, campanii de educatie sociala si publicitare, petreceri private si corporative, etc.
Programele sale, abordand toate domeniile stiintei, sunt grupate pe domenii largi de interes: protectia mediului, igiena, diminuarea riscurilor de accidente casnice, protectia animalelor, reciclarea si selectarea deseurilor, prevenirea dependentei de tutun, alcool si droguri, fizica, chimie, matematica, astronomie, noi tehnologii, etc.

Andreea Stoica
0722685804
info@funscience.ro