Paintball la mall

BUCURESTI - 4 august 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

CityPaintball promovează paintball-ul ca distracţie urbană, atât de urbană încât... se desfăşoară la mall! Pentru încă o lună, în fiecare zi între 18.30-21.30, CityPaintball şi City Mall le oferă celor interesaţi posibilitatea de a-şi testa calităţile de trăgători... dar cu bile cu vopsea şi în condiţii de maximă siguranţă.

Începând cu 20 iulie şi până pe 3 septembrie, la mall nu se mai merge doar pentru cumpărături, ci şi pentru paintball. Plase de camuflaj, obstacole, zone de tras la ţintă, markere, bile cu vopsea alcătuiesc peisajul etajului 3 al City Mall. Aceasta se datorează amenajărilor făcute în această arie a mall-ului de către CityPaintball, la propunerea City Mall.

Iniţiativa s-a soldat cu un număr mare de vizitatori, unii initiaţi în ale paintball-ului, alţii aflaţi la prima încercare, dar toţi la fel de entuziasmaţi. „E super ideea! Nu mi-aş fi imaginat combinaţia asta, da’ mă bucur pentru că de mult timp voiam să joc paintball şi niciodată nu ajungeam la teren din lipsă de timp. Aşa mi-e mult mai uşor.”, a spus Marius (22 ani), unul dintre vizitatorii terenului CityPaintball din incinta City Mall.

Despre Fun Sport Entertainment

Înfiinţat în 2001, CityPaintball a ajuns în cinci ani de experienţă principalul operator şi promotor de paintball din România precum şi principalul importator şi distribuitor de echipamente de paintball din ţară.
City Mall este cel mai nou mall din capitală, lansat în 22 octombrie 2005. Remarcat pentru arhitectura spectaculoasă, City Mall oferă deopotrivă publicului său posibilitatea de a face shopping în cele 110 zece magazine ale sale, de a petrece timpul liber şi de a se distra. Campania de vară Vizitaţi Rio la City Mall a instaurat aici un aer de vacanţă, cu accente braziliene şi cu atracţii de toate felurile, printre care şi paintballul.Andreea Savu
Marketing&PR Manager CityPaintball
0745575674
andreea@citypaintball.ro