CityPaintball te provoacă la Extreme Battle

BUCURESTI - 23 iulie 2009

Comunicat tip General in Sport

Marele Cartier General al Citypaintball a elaborat un plan de ofensivă ce prevede executarea mai multor misiuni în zona frontului din Şos. Străuleşti 4-6, lovituri ce au ca scop distrugerea definitivă a inamicului şi care se vor desfăşura din zorii zilei de 1 August până târziu în noapte.

Competiţia de paintball “Extreme Battle”, organizată de CityPaintball va avea loc pe data de 1 august în cadrul terenurilor de paintball CityPaintball din Sos. Straulesti 4-6.

Evenimentul se adresează tuturor doritorilor cu condiţia să fi împlinit 18 ani până pe data de 1 august. Prin tragere la sorţi se vor forma echipe de câte 5 jucători, iar echipele vor fi împărţite pe grupe. Fiecare echipă va juca câte un meci cu adversara din grupă iar departajarea se va face în funcţie de punctaj. Primele două echipe din fiecare grupă vor merge mai departe în faza eliminatorie. Durata unui joc va fi de 10 minute (timp efectiv de joc). Taxa de înscriere este de 70 lei – valabilă pentru întreaga competiţie; în taxa de participare sunt incluse câte 100 de bile pentru fiecare meci jucat, echipamentul şi asistenţa. Premiile finale sunt în valoare totală de 700 de Euro şi constau în echipamente de paintball acordate echipelor câştigătoare.

“Este prima competiţie de acest gen care se desfăşoară simultan pe două terenuri de paintball. Inedit este şi faptul că fiecare echipă dispune de numai 10 minute pentru a demonstra că este mai bună decât adversara ei. Jucătorii nu vor putea folosi bile de paintball suplimentar de cele 100 acordate pentru fiecare meci şi de aceea fiecare participant trebuie să-şi stabilească foarte bine strategia de joc.” spune Mihai Voiculescu, Managing Partner CityPaintball.

Înscrierile în competiţie se fac atât individual cât şi pe echipe (de câte 5 jucători), prin completarea formularelor de înscriere disponibile pe site-ul www.citypaintball.ro.
Competiţia se va desfăşura cu începere de la ora 9.00.

Partener media: Radio 21Despre FUN SPORT ENTERTAINMENT

Înfiinţat în 2001, CityPaintball este unul dintre cei mai importanţi operatori şi promotori de paintball din România, precum şi unul dintre principalii importatori şi distribuitori de echipamente de paintball din ţară. Terenul Citypaintball este situat pe şoseaua Străuleşti 4-6 în spatele Casei Presei Libere şi are o suprafaţă de 22.000 mp din care pe 10.000 mp sunt amenajate trei terenuri de paintball. Facilităţi: terasă capacitate 100 persoane, 70 locuri de parcare, instalaţie de nocturnă, program non stop.

Tolia Sireteanu, Marketing&PR Manager City Paintball, tolia@citypaintball.ro, 0722.401.215
tolia@citypaintball.ro