Conferinta DAN PURIC la IASI

Iasi - 6 aprilie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Dan Puric, exemplara constiinta crestina a societatii civile, cunoscut regizor si actor, autor al volumelor 'Cine suntem' si 'Omul Frumos', va veni n fata iesenilor, vineri, 24 Aprilie 2009, de la ora 16:00, la Teatrul 'LUCEAFARUL' sa prezinte conferinta cu tema Omul frumos la invitatia revistei 'Convorbiri literare'.
Evenimentul face parte din seria de conferinte pe care Domnul DAN PURIC le va prezenta in anul 2009 in cadrul unui turneu national organizat de Fundatia ART PRODUCTION.

Conferinta DAN PURIC la IASI

Lumea de azi este intr-un proces continuu de uratire. In noul imperiu al uratului, frumosul este doar o amintire care abia mai palpaie sub marsul triumfal al unei lumi schilodite aflata in plina ofensiva. Omul frumos este ultimul strigat de salvare, este ultima reduta a umanitatii in lupta cu oceanul de neomenesc ce vine. Omul frumos este ultimul suspin Hristic pentru o lume aflata in cadere definitiva. Dan Puric

Dan Puric, tonifica destinznd si destinde tonifiind, relevndu-ne, n acest chip spontan, credinta, luciditate, creativitate, forta si atitudine de structura stncii, ce ne cheama si ne ndeamna pe fiecare sa alegem, sa fim.

La initiativa Domnului Dan Puric, fondurile stranse la conferintele din anul 2009 vor fi donate Schitului Inaltarea Sfintei Cruci care va coordona realizarea Centrului Memorial Rapa Robilor de la Aiud, jud. Alba.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-art-production/conferinta-dan-puric-la-iasi