Dupa 62 de ani, Revelion la Domeniul Ştirbey

BUCURESTI - 12 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Domeniul Ştirbey îşi deschide pentru prima oară porţile pentru un revelion destinat celor care preferă să înţeleagă prin eleganţă şi stil inclusiv apanajele istoriei şi culturii.
Dupa o istorie îndelungată, Domeniul Ştirbey se deschide acum pentru o altfel de elită, aceea a oamenilor care fiind mereu în pas cu schimbările lumii moderne, păstrează gustul pentru adevăratul rafinament, bazat pe discreţie, pe respectul valorilor reale, pe tradiţie.
Revelionul din 2009, organizat la Domeniul Stirbey, este prima ocazie de a primi, în descendenţa marilor personalităţi care au trăit sau au frecventat acest spaţiu, pe oamenii zilei care îşi merită locul în această elită.

Dupa 62 de ani, Revelion la Domeniul Ştirbey

“Mai mult decat o petrecere de sfârşit de an, revelionul la Domeniul Ştirbey este, dacă vreţi, şi o declaraţie de apartenenţă. Atunci când am hotărât să cumpărăm Domeniul Ştirbey şi să dezvoltăm acest spaţiu generos, am făcut-o cu gândul că în jurul său se va coagula acea elită necesară, formată din oameni activi, întreprinzători, excelenţi profesionişti, dar mai ales foarte responsabili. Oameni cu un adevărat bun gust, cu un simţ dezvoltat al valorii şi nu în ultimul rând, cu conştiinţă istorică. Ne-am bucurat să constatăm că cei care ne-au vizitat până acum au înţeles misiunea noastră şi s-au ataşat de acest loc care nu lasă pe nimeni indiferent”, a declarat Valerian Mareş, acţionar şi preşedinte al consiliului de administraţie al Domeniului Ştirbey.
Tot ceea ce se poate întâmpla într-o noapte de revelion va fi oferit şi la Domeniul Ştirbey, dar într-o atmosferă marcată de istoria locului şi de farmecul unic al parcului secular. Programul serii va fi susţinut de artişti marcanţi, printre care Mondenii, Mandinga, Maria Buză şi Andrei Tudor Band, dar nu vor lipsi jocurile de artificii, dansatori profesionişti, premii oferite invitaţilor şi, bineînţeles, un meniu special, care va îmbina sofisticata bucătărie franţuzească şi tradiţiile culinare ale Domeniului.