Baylor si Traistariu lanseaza Campania 2% “Ajuta cinci oameni sa se testeze”

Locul desfasurarii: Centrul de Excelenta Clinica HIV

Organizator: Fundatia Baylor Marea Neagra

Baylor si Traistariu lanseaza Campania 2% “Ajuta cinci oameni sa se testeze”

Fundatia Baylor Marea Neagra si ambasadorul campaniei 2%   din acest an - Mihai Traistariu organizeaza conferinta de presa „Ajuta cinci oameni fara nici un efort!”

Conferinta are loc  in data de 4 februarie 2011, vineri, la ora 11.00,  la Centrul de Excelenta din Constanta, str. Prelungirea Liliacului nr.10.

Scopul campaniei 2%  a Fundatiei este de a strange fonduri pentru achizitionarea de teste rapide pentru Centrele Baylor. Pana in prezent peste 15 000 de persoane au fost consiliate si testate pentru hepatita B, hepatita C si infecția cu HIV, in cei trei ani de functionare, de servicii profesioniste si  gratuite in Centrele Baylor.

Prevederea legala 2% de redirectionare a doua procente din impozitul pe venit este o modalitate simpla si usoara prin care cei care au avut venit in anul anterior pot da o sansa la viata oamenilor, poate chiar celor dragi, printr-un diagnostic si tratament acordate la timp.

Se completeaza cererea 230, pentru venituri din salariu sau declaratia  200 pentru alte venituri,  cu datele personale si cele de identificare fiscala ale Fundatiei Baylor.Formularul se depune sau trimite recomandat la Administratia Financiara de domiciliu. Nu este necesara scrierea sumei.

Pentru a fi mai usor pentru  cei care ne vor acorda votul de incredere cererile 230, completate si semnate, pot fi trimise pe adresa Fundatiei Baylor Marea Neagra: str. Prelungirea Liliacului nr.10, Constanta. Noi vom avea grija sa le expediem la organele fiscale de domiciliu.

Datele de identificare fiscala ale Fundatiei sunt:

Denumire entitate non profit: FUNDATIA BAYLOR MAREA NEAGRA

Cod de identificare fiscala: 16810410

Cont bancar (IBAN): RO 67 RNCB0114032056360008

Vor participa alaturi de reprezentanti ai presei si colaboratori, prieteni ai Fundatiei, angajatori din Constanta.

Despre FUNDATIA BAYLOR MAREA NEAGRA

Fundatia Baylor Marea Neagra, parte a retelei internationale de lupta impotriva SIDA, furnizeaza servicii medicale si psihosociale persoanelor afectate/infectate cu HIV din regiunea Dobrogei. Se adreseaza si comunitatii prin centrele Baylor de consiliere si testare rapida pentru HIV, hepatita B si hepatita C din Constanta si Tulcea, asigurand testarea confidentiala, rapida. Programul de testare a inceput in 2007 si se desfasoara si in prezent.

Confirmare pana la data: 4 februarie 2011

Participare: Intrare libera