Eveniment de caritate

Locul desfasurarii: Hotel Palm Beach, Mamaia

Organizator: Fundatia Baylor Marea Neagra

Fundatia Baylor Marea Neagra sustine o cina de caritate joi 4 noiembrie 2010, ora 19.00, la hotelul Palm Beach din Mamaia.
Evenimentul pentru strangere de fonduri intitulat „Copiii Pretiosi” mobilizeaza comunitatea constanteana pentru a opri transmiterea infectiei cu HIV de la mama la copil prin asigurarea de ingrijire medicala, psihologica si materiala mamelor tinere seropozitive si copiilor. Conform studiilor efectuate exista 98% sanse ca o mama infectata sa nasca un copil sanatos, respectand anumite reguli.
“In spatele numelui Baylor, se afla oameni care vad, an de an, cum prin munca lor numarul nou-nascutilor infectati cu HIV din Constanta scade; oameni care stiu din experienta ca si un diagnostic asa de grav cum este infectia cu HIV poate fi depasit . Echipa Baylor este o resursa a comunitatii de peste zece ani. Acum avem nevoie de sprijin pentru a continua sa ajutam la nasterea unor copii pretiosi, atat pentru parintii lor cat si pentru comunitatea In care vor trai” afirma Ana-Maria Schweitzer, directorul executiv al Fundatiei Baylor.

Partenerii Fundatiei pentru seara speciala dedicata faptelor bune sunt: Hotel Palm Beach, Primaria Constanta, Primaria Cumpana, Agentia Diva Models, Atelier Media, Master Print, Murfatlar, Winero, Casa de moda Licor, Casa de moda Cielle, Oriflame, Biba Bijoux, Sonjarlette, Mircea Marinescu. TV Neptun si Telegraf sunt partenerii media ai evenimentului.
Mihai Traistariu, trupa de jazz Cornel Stroe si Ovidu Lipan Tandarica sunt invitatii serii care ne vor delecta muzical. Momentele artistice vor fi completate de catre micii balerini din Cumpana Indrumati de dl. profesor Spirescu si de dansatorii de salsa de la Clubul Sportiv Black Sea, antrenor d-na Alina Ibraimof.
La final toti invitatii vor putea dansa salsa alaturi de dansatorii de la Clubul sportiv din Cumpana, Laura si Laurentiu Bogorodea.
Andreea Hahui si Dan Cojocaru de la TV Neptun au rolul de moderatori, cunoscand indeaproape activitatile Fundatiei.
Mentionam ca toti cei amintiti mai sus ofera probono, timpul si abilitatile lor, sustinand cauza copiilor pretiosi. Le multumim pentru implicare si daruire!

Vor exista mai multe posibilitati de a dona, cele mai importante fiind licitatia de tablouri donate de catre pictorii filialei Uniunii Artistilor Plastici din Constanta si tombola. Obiecte primite de la sponsori sau create cu drag de catre voluntari si angajati ai Baylor vor putea fi castigate la tombola, cumparand mai multe bilete.

Un simplu gest de generozitate al invitatilor, personalitati constantene care ne sprijina In eforturile noastre, coroborat cu munca echipei Baylor vor avea drept rezultat o generatie fara HIV, oprind transmiterea bolii de la mama la copil. Impreuna putem scriem istoria unui judet care nu va mai fi primul in statisticile medicale ca avand cei mai multi copii infectati cu HIV!

Misiunea Fundatiei Baylor este de a ajuta comunitatea sa dezvolte servicii eficiente de prevenire si ingrijire a bolilor infectioase.

Nicoleta Iacob, coordonator proiecte speciale

Despre FUNDATIA BAYLOR MAREA NEAGRA

Fundatia Baylor Marea Neagra, parte a retelei internationale de lupta impotriva SIDA, furnizeaza servicii medicale si psihosociale persoanelor afectate/infectate cu HIV din regiunea Dobrogei. Se adreseaza si comunitatii prin centrele Baylor de consiliere si testare rapida pentru HIV, hepatita B si hepatita C din Constanta si Tulcea, asigurand testarea confidentiala, rapida. Programul de testare a inceput in 2007 si se desfasoara si in prezent.

Participare: Intrare libera