Fundatia Baylor-5 ani de viata, 5 ani de servicii!

Locul desfasurarii: Centrul de Excelenta

Organizator: Fundatia Baylor Marea Neagra

Fundatia Baylor-5 ani de viata, 5 ani de servicii!

Luni, 28 septembrie 2009 , ora 11.30 la Centrul de Excelenta din Constanta, Fundatia Baylor Marea Neagra sarbatoreste cinci ani de existenta, printr-o intalnire de suflet.

Evenimentul va fi deschis cu vizionarea filmului laureatului Pullitzer in SUA, fotojurnalistul Smiley Pool, „Lumi aparte”. Psihologul Ana-Maria Schweitzer, directorul organizatiei, va creiona planurile de viitor ale Fundatiei. Un vechi colaborator al Fundaţiei, Profesor Universitar Dr. Sorin Rugină ne va depana apoi povestea adevarata a Centrului de Excelenţă pentru persoanele infectate cu HIV. In continuare, mirosind a cerneala tipografica si mustind a informatii pentru cupluri, va fi lansata o brosura, rod al muncii echipei Fundatiei, brosura intitulata „Tu, eu, noi...”
Incheiem cu un „tratament dulce”, prilej de bucurie si aduceri aminte.

Vor fi prezenti alaturi de noi reprezentanti ai institutiilor/organizatiilor partenere, presa, beneficiari, prieteni.

Multumim beneficiarilor, colaboratorilor, angajatilor, voluntarilor, tuturor celor care ne sustin!
La multi ani Baylor Romania!


Nicoleta Iacob
tel/fax 0241 691 730

Despre FUNDATIA BAYLOR MAREA NEAGRA

Fundatia Baylor Marea Neagra, parte a retelei internationale de lupta impotriva SIDA, furnizeaza servicii medicale si psihosociale persoanelor afectate/infectate cu HIV din regiunea Dobrogei. Se adreseaza si comunitatii prin centrele Baylor de consiliere si testare rapida pentru HIV, hepatita B si hepatita C din Constanta si Tulcea, asigurand testarea confidentiala, rapida. Programul de testare a inceput in 2007 si se desfasoara si in prezent.

Participare: Intrare libera