Inimi deschise, vieți salvate

Constanta - 8 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Sanatate, Social, Farmaceutic

Live site

Copiii beneficiarilor Baylor precum și mamele acestora vor putea beneficia până la sfârșitul acestui an de analize medicale gratuite și de medicamente, ca urmare a donației primite din partea cora City Park și a clienților săi.

Cecul primit de Fundația Baylor de la cora City Park

Cecul primit de Fundația Baylor de la cora City Park

  Donația primită prin “Luna inimilor deschise” ne ajută să nu mai stăm pe gânduri atunci când se cere o acțiune medicală urgentă. Sunt extrem de recunoscătoare echipei cora City Park pentru că ne este partener pentru al doilea an consecutiv. 

Ana-Maria Schweitzer, director executiv Fundația Baylor Marea Neagră

Banii au fost stânși în cadrul campaniei “Luna inimilor deschise”, care s-a desfășurat timp de trei luni, cu începere din luna mai. În această perioadă clienții au putut dona o parte din restul primit la casa de marcat, după ce și-au achitat cumpărăturile. Astfel, s-au strâns 16.661,48 lei, la care cora City Park  a adăugat o donație în valoare de 12.500 de lei, toți acești bani fiind deja virați în contul Fundației Baylor .

 “Colegii medici sau asistente medicale îmi aduc mereu la cunoștință situații disperate și urgente ale nou-născuților sau ale tinerelor lor mame care se află în supravegherea Centrului de Excelență Baylor. De multe ori i-am auzit spunând ar trebui să facem această analiză, ne trebuie acest medicament, dar sunt foarte scumpe. Donația primită prin “Luna inimilor deschise” ne ajută să nu mai stăm pe gânduri atunci când se cere o acțiune medicală urgentă. Sunt extrem de recunoscătoare echipei cora City Park pentru că ne este partener pentru al doilea an consecutiv” – a declarat Ana-Maria Schweitzer, director al fundației.

“Luna inimilor deschise” este o campanie care se desfășoară din 2005 în toate magazinele cora din Romania care își aleg o organizație umanitară parteneră. Fundația Baylor este pentru al doilea an beneficiara acestei campanii.

Despre Fundatia Baylor Marea Neagra

Fundatia Baylor Marea Neagra, parte a retelei internationale de lupta impotriva SIDA, furnizeaza servicii medicale si psihosociale persoanelor afectate/infectate cu HIV din regiunea Dobrogei. Se adreseaza si comunitatii prin centrele Baylor de consiliere si testare rapida pentru HIV, hepatita B si hepatita C din Constanta si Tulcea, asigurand testarea confidentiala, rapida. Programul de testare a inceput in 2007 si se desfasoara si in prezent.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-baylor-marea-neagra/inimi-deschise-vie-i-salvate