Peste 650 de persoane au donat 2% din impozitul pe venit pentru o comunitate mai sănătoasă

Constanta - 6 iunie 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate, ONG, Sanatate

Fundaţia Baylor România doreşte să le mulţumească tuturor celor care au înţeles şi au răspuns mesajului Campaniei 2% Baylor din acest an, intitulată „Ajută 5 oameni fără nici un efort”. Prin campania recent încheiată, peste 650 de persoane au redirecţionat 2% din impozitul lor pe venit organizaţiei noastre, fapt ce ne demonstrează că suntem susţinuţi şi apreciaţi.

Fundatia Baylor Marea Neagra

Fiecare persoană care a redirecţionat 2% din impozitul său pe venit Fundaţiei Baylor România va ajuta 5 persoane să fie testate şi consiliate gratuit, rapid şi confidenţial pentru Hepatita B, Hepatita C sau HIV în unul dintre Centrele de testare aflate în Constanţa sau Tulcea. Anul trecut aproape jumătate din testele folosite la Cabinetele de testare rapidă pentru HIV şi hepatite din Dobrogea au putut fi cumpărate datorită celor care au redirecţionat 2% din impozitul pe venit către Baylor. Acest lucru înseamnă că peste 2500 de persoane au fost testate mulţumită celor care au înţeles şi recunoscut astfel importanţa Centrelor Baylor.

Anul acesta am constatat cu uimire şi recunoştinţă că am primit sprijinul multor români care locuiesc în afara Dobrogei, din întreaga ţară. Am primit cereri de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit  din: Constanţa, Ovidiu, Năvodari, Lumina, Medgidia, Mangalia, Hârşova precum şi din localităţi aflate în judeţele Vaslui, Argeş, Tulcea, Ialomiţa, Neamţ, Botoşani, Buzău şi Suceava.

Mai multe informaţii despre proiectele Baylor, finalizate sau în desfăşurare, puteţi găsi şi pe site-urile noastre: www.baylor-romania.ro, www.baylor.ro, www.test-HIV.ro, www.test-hepatita.ro, www.excelenta-HIV.ro.

Despre Fundatia Baylor Marea Neagra

Infiintata la sfarsitul lui septembrie 2004, Fundatia Baylor-Marea Neagra este o organizatie non-profit, non-guvernamentala, apolitica, al carei fondator si finantator principal este Colegiul de Medicina Baylor (Baylor College of Medicine) din Houston, SUA. Presedintele Fundatiei este Dl. Profesor Mark W. Kline. Fundatia acorda servicii psiho sociale si medicale complementare persoanelor infectate cu HIV din regiunea Dobrogei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-baylor-marea-neagra/peste-650-de-persoane-au-donat-2-din-impozitul-pe-venit-pentru-o-comunitate-mai-sanatoasa