Ce facem in timpul liber? – Idei pentru oameni inteligenti si activi

BUCURESTI - 6 februarie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Cursuri

Daca doriti sa cunoasteti oameni noi, cu preocupari similare cu ale dumneavoastra sau sa incepeti proiecte personale, care sa va bucure, va asteptam in luna februarie la noile cursuri interactive pregatite de Fundatia Calea Victoriei.

Ce facem in timpul liber? – Idei pentru oameni inteligenti si activi

Puteti alege ateliere de pictura, retorica, psihologie, istorie sau dezvoltare personala, programate fie seara (dupa serviciu), fie sambata, in prima parte a zilei. Frecventa saptamanala a intalnirilor face aceste cursuri usor de urmarit si integrat in program.

In seri de vineri, din 14 februarie, invatam sa pictam la Cursul de Initiere in pictura sustinut de Teodora Varzaru, artist plastic. Aflam care sunt etapele de baza ale realizarii unei picturi si facem propriile lucrari: autoportret, crochiuri dupa model, compozitii individuale cu tema libera.

Tot Teodora va asteapta in dimineti de sambata, din 15 februarie, sa experimentati una dintre cele mai vechi si spectaculoase tehnici decorative: Arta Mozaicului. In cele trei sedinte ale acestui atelier practic, vom invata cate ceva despre istoria mozaicului si despre cum putem decora diferite suprafete intr-un mod deosebit: placuta de ceramica (obiect multifunctional), rama de oglinda sau fotografie, vaza de sticla.

Incepem un foarte interesant atelier de Istoria Religiilor- Religii antice, cu Mario Barangea, din 19 februarie. Discutam despre gandirea magica, despre mitologia celtica si scandinava sau despre zeii Greciei Arhaice.

Descoperim cum putem fi creativi in mediul online, la Atelierul de Blogging, facebook si twitter, impreuna cu jurnalistul si scriitorul Eugen Istodor. In seri de joi, din 20 februarie

Iar din 28 februarie, Geo Pana, life&career coach, ne asteapta la atelierul Cresterea increderii in sine si dezvoltarea charismei. Aflam cum ne putem cunoaste mai bine starile sufletesti si cum putem face mai usor fata emotiilor.

Atelierele se desfasoara intr-un spatiu cald si prietenos, la etajul I al unei case de inceput de secol XX, pe strada Popa Soare, la numarul 40. Inscrieri se pot face la contact@victoriei.ro, iar informatii puteti gasi pe site: www.victoriei.ro sau la telefon: 021-321.30.22

 

Din programul lunii februarie puteti incerca:

Atelier de Retorica: teorie si practica, cu Nicolae Dragusin, din 11 Februarie

Curs de Initiere in pictura, cu Teodora Varzaru, din 14 Februarie

Atelier de Mozaic, cu Teodora Varzaru, din 15 Februarie

Introducere in psihologia lui C. G. Jung, cu Monica Gaitanaru, din 17 Februarie

Istoria religiilor: notiuni, metode, autori – Religii Antice, cu Mario Barangea, din 19 Februarie

Blogging, facebook, twitter – Creativitate in mediul online, cu Eugen Istodor, din 20 Februarie

Enigmaticul Ev Mediu – Stralucirea si Umbrele unei civilizatii, cu Monica Neatu, din 24 Februarie

Patru zile de Suprarealism: Curs practic de pictura, cu Arina Gheorghita, in 26 Februarie

Cresterea increderii in sine si dezvoltarea charismei, cu Geo Pana, din 28 Februarie

Despre Fundatia Calea Victoriei

Ne propunem sa oferim celor din jur “delicatese culturale”, impachetate in forma unor conferinte sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian.

La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-calea-victoriei/ce-facem-in-timpul-liber-idei-pentru-oameni-inteligenti-si-activi