Dans si Costum - Notiunea de RETRO in moda, un atelier cu Adina Nanu

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei

Organizator: Fundatia Calea Victoriei

Fundatia Calea Victoriei va invita in data de 2 aprilie, ora 18:30 la o intilnire cu doamna Adina Nanu.

In cadrul acestui atelier vom vedea un film de 30 minute “Dans si Costum” si apoi doamna Adina Nanu ne va povesti, in stilul ei fermecator, despre Notiunea de RETRO in moda.

ADINA NANU preda de peste 50 de ani cursuri de Istoria Artelor, Istoria Stilurilor si a Costumului la Universitatea Nationala de Arte si Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica, din Bucuresti. A publicat peste 30 de volume despre arta, din care ultimele sint Arta pe om (Editura Compania, 2001), si Vezi? Comunicarea prin imagine (Editura Vizual, 2002).

Arta Stil Costum, prima si singura istorie a costumului universal scrisa in Romania, a aparut intr-o prima forma mai restrinsa la editura Meridian in 1976 si a fost reeditata intr-o varianta extinsa si cu o prezentare grafica deosebita la Editura NOI in 2006.


Fundatia Calea Victoriei organizeaza ateliere si evenimente culturale interactive pentru copii, tineri si adulti.

Fundatia Calea Victoriei
Str Stefan Mihaileanu nr 28 B, ap 2, mezanin
zona Foisorul de Foc
021 - 311 44 64

Despre FUNDATIA CALEA VICTORIEI 2007

Ne propunem sa oferim celor din jur “delicatese culturale”, impachetate in forma unor conferinte sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam.

Participare: Intrare libera