Invitatie la Balul Interbelic!

BUCURESTI - 16 aprilie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Iti place sa porti tinute retro? Ti-ai dori sa calatoresti in trecut? Te fascineaza perioada interbelica si Bucurestiul de alta data?

Fundatia Calea Victoriei te invita la Balul Bucurestiului Interbelic din 22 mai, de la orele 20:00, in fastuosul Palat al Cercului Militar National, sa intri in atmosfera petrecerilor din anii treizeci, in ritmuri de jazz, tango, charleston si foxtrot.

Invitatie la Balul Interbelic!

Ai ocazia sa te imbraci ca la petrecerile Marelui Gatsby - cu rochie cu talie joasa, perle lungi si accesorii de par sofisticate cu margele, paiete sau pene, cu manusi elegante de seara. Vei putea sa dansezi frenetic, pe melodii celebre in interbelic, cu domni eleganti cu papion si in costum de seara.

 

Atmosfera petrecerii va fi animata de sketchurile gazdelor noastre, actorii de comedie Smaranda Caragea si Nae Alexandru, care vor da viata unor personaje din epoca. Programul Balului include demonstratii de dansuri de epoca, muzica din anii ‘20-‘30, masa festiva, multa socializare si amuzament. La aceasta petrecere eleganta poti castiga un premiu, daca te remarci printre cei mai dezinvolti dansatori sau ai unul dintre cele mai bune costume de epoca.

 

Balul, derulat sub Inaltul Patronaj al Principesei Margareta, este un eveniment marca Fundatia Calea Victoriei, organizat in colaborare cu Cercul Militar National. Aflat la cea de-a V-a editie, Balul este unul dintre manifestarile culturale care sarbatoresc capitala si promoveaza istoria si cultura orasului, in cadrul festivalului Luna Bucurestilor (9 mai – 9 iunie).

 

Acest eveniment este realizat cu sprijinul Ernst & Young, 24/7 Dental si Timisoreana.

 

Taxa de participare la Bal este 150 ron

Inscrierile se pot face la bal@victoriei.ro

Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.balulinterbelic.ro

Despre Fundatia Calea Victoriei

Ne propunem sa oferim celor din jur “delicatese culturale”, impachetate in forma unor conferinte sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian.

La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-calea-victoriei/invitatie-la-balul-interbelic