Redescopera-ti pasiunile la Fundatia Calea Victoriei: Pictura, Moda, Jurnalism si Fotografie

BUCURESTI - 10 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Cursuri

Ce ziceti de o iarna plina de culoare si buna dispozitie, cu prieteni noi si povesti uimitoare?

La Fundatia Calea Victoriei , puteti dezbate subiecte fascinante din domeniile: moda psihologie, istorie, dezvoltare personala sau arheologie sau va puteti exprima creativitatea la atelierele de arte plastice, jurnalism , bijuterii Soutache si fotografie .

Redescopera-ti pasiunile la Fundatia Calea Victoriei: Pictura, Moda, Jurnalism si Fotografie

Oricare dintre atelierele si evenimentele propuse poate insemna inceputul unui proiect reusit la care visati de mult, al unei prietenii noi sau pur si simplu un moment de relaxare si bucurie pentru mintea dumneavoastra.

Aflati cum puteti face spectaculoase bijuterii, din snur soutache, pietre semipretioase si margele colorate la Atelierul de Bijuterii Soutache ce va incepe in 18 ianuarie.

Aveti ocazia sa discutati despre cei mai de succes designeri din lumea modei si creatiile lor fanteziste cu Ioana Ulmeanu, editor al prestigioasei reviste Elle, la cursul pe care il va incepe joi, 23 ianuarie.

Din 28 ianuarie, faceti Sapte pasi pe calea cunoasterii de Sine, in compania trainerului Daniela Andreescu, pentru a descoperi ce va place cu adevarat si ce repere fundamentale va pot ajuta in explorarea lumii interioare.

Incheiem luna ianuarie cu povesti neasteptate despre un subiect rar abordat: istoria cuplului, a seductiei si erotismului. Cum iubeau oamenii in evul mediu sau in perioada renasterii si ce a mai ramas astazi din mitul lui Don Juan? Despre toate acestea va va povesti istoricul Monica Neatu la cele trei intalniri ale cursului Dragoste, seductie si erotism – de la Tristan si Isolda la Don Juan, incepand din 29 ianuarie.

Multe alte domenii interesante puteti gasi pe site-ul fundatiei www.victoriei.ro. Veti descoperi o lume plina de creativitate si culoare, oameni entuziasti si un nou sens pentru timpul dumneavoastra liber.

Programul complet al atelierelor si evenimentelor noastre poate fi consultat aici: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2013/program- cursuri -ianuarie-2014/

Va puteti inscrie la cursuri la contact@victoriei.ro

Pentru mai multe detalii si informatii puteti vizita site-ul fundatiei noastre: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/, ne puteti scrie pe contact@victoriei.ro sau puteti suna la mobil: 0723 167 892 si telefon fix: 021-321.30.22

Va recomandam, de asemenea, urmatoarele ateliere:

Cum ne (re)scriem povestea de viata, cu Anca Coman si Traian Bossenmayer, din 14 Ianuarie

Curs de Ilustratie de carte – Pescarul Leonte si Motanul credincios, cu Arina Gheorghita, din 15 Ianuarie

Atelier de Jurnalism narativ si scriitura personala, cu Ana Maria Ciobanu, din 16 Ianuarie

Introducere in Astronomie. Curs de orientare pe cer, cu Adrian Sonka (astronom), din 16 Ianuarie

Atelier de Colaj si Creativitate, cu Ioana Stanca, din 18 Ianuarie

Atelier de vorbire in public – Secretul prezentarilor de succes, cu Iuliana Ivanov, din 25 Ianuarie

Introducere in fotografie – Atelier teoretic si practic, cu Marius Iacob, din 31 Ianuarie

Introducere in Arheologie, cu Alexandra Ion, din 4 Februarie

Echilibrul casei mele. Atelier de Feng-Shui, cu Geo Pana, din 7 Februarie

Arta Modernitatii clasice (1850 – 1914), cu Cosmin Ungureanu, din 10 Februarie

Despre Fundatia Calea Victoriei

Ne propunem sa oferim celor din jur “delicatese culturale”, impachetate in forma unor conferinte sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian.

La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam.