Targ de Primavara si Feminitate al Fundatiei Calea Victoriei 7 si 8 Martie

BUCURESTI - 24 februarie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura

Fundatia Calea Victoriei va invita sa participati in 7 si 8 Martie , la Targul de Primavara – Delicatese culturale si Feminitate, unde veti putea gasi cadouri speciale: bijuterii si accesorii, decoratiuni pentru casa si jucarii lucrate manual de artisti plastici, creatori de moda si artizani - lectori si prieteni ai fundatiei.

Targ de Primavara si Feminitate al Fundatiei Calea Victoriei 7 si 8 Martie

La acest targ puteti cumpara VOUCHERE CADOU– valorice sau pentru anumite cursuri ale fundatiei din programul lunilor martie si aprilie, beneficiind de 15 % reducere de la costul total.

Va asteptam cu palarioare cochete cu pene, funde, nasturi si diferite ornamente spectaculoase marca Fandacsia; ilustratii cu personaje amuzante, create de Arina Gheorghita; papusi (Maritze) din material textil realizate de Petruta Banita si jucarii cu chipuri delicate, imaginate de Ioana Stanca.

Ne vom bucura de eleganta gentilor din material textil sau piele, cu imprimeuri neasteptate si vesele, semnate Anca Dorombach, de brosele din fetru realizate de Raluca Mocanu, bijuteriile din material textil de Gina Cimpoca si minunatele margele pictate manual de Ana Chiricuta.

Tot la acest targ veti gasi masti decorative pictate de Teodora Varzaru si bratari colorate, din lemn pictat cu motive florale, create de Maria Balan.

Printre surprizele targului de Primavara, va oferim o demonstratie de machiaj sustinuta de Valentina Balasa Ario, creator de imagine si fotograf.

Targul va fi organizat la restaurantul Urbanesc, un spatiu chic, deschis pentru arta si cultura, si va putea fi vizitat vineri, 7 martie, intre orele 17.00-21.00 si sambata, 8 martie, intre orele 11.00-17.00.

 

Intrarea la targ este libera

Program:

Vineri, 7 martie: 17.00 – 21.00

Sambata, 8 martie: 11.00 – 17.00

Loc : restaurant Urbanesc , str. Pictor Stefan Luchian nr. 17 (intersectie cu str. Mantuleasa)

Despre Fundatia Calea Victoriei

Ne propunem sa oferim celor din jur “delicatese culturale”, impachetate in forma unor conferinte sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian.

La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-calea-victoriei/targ-de-primavara-si-feminitate-al-fundatiei-calea-victoriei-7-si-8-martie