Vino la evenimentul de business al toamnei - Webinar - Provocările Antreprenorului Român

BUCURESTI - 9 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Cursuri

Live site

Joi, 6 octombrie 2022 – va avea loc Evenimentul “Provocările Antreprenorului Român“ – organizat de Comunitatea CCU.

Dacă esți antreprenor sau activitatea pe care o desfășori are tangență cu următoarele domenii: Marketing, Vânzări, Fiscalitate, Resurse Umane, te așteptăm la webinar să descoperi noi strategii de business care să te ajute să depășești impasul în care se află compania pe care o reprezinți.

Webinar-Provocările Antreprenorului Român

Webinar-Provocările Antreprenorului Român

 Afacerile au doar două funcții: marketing și inovație 

Peter Drucker

La eveniment te vor întâmpina 5 experți pregătiți să-ți împărtășască din experiența lor pentru a reuși și TU: Cristian China-Birta (expert Marketing), Corina Neagu (expert Resurse Umane), Gabriel Biriș (expert fiscalitate), Andrei Dunuță (expert vânzări), Călin Iepure (moderator eveniment).

Evenimentul se va susține Online pe platforma Zoom. Preț bilet – 100 RON

Biletele pot fi cumpărate direct de pe siteul Comunității CCU!

Structura webinarului – 4 module/4 arii de business

1.Marketing

Cât costă amprenta digitală a unui brand Speaker: Cristian China-Birta

Una din cele mai grele decizii în business este cum împărțim bugetul de marketing.

Bani, să fii prezent pe toate canalele digitale, au extrem de puține branduri. Și nici ele nu pot spune că fac totul bine.

Pentru a te ajuta să iei o decizie cât mai bună, vom trece prin toate tipurile de marketing digital pe care le-ai putea face.

Și vom discuta despre costuri aproximative pentru fiecare în parte. Versus ce beneficii îți poate aduce fiecare canal digital.” 

2. Resurse Umane

Diversitate și Incluziune în HR Speaker: Corina Neagu

Este din ce în ce mai greu să ne imaginăm o lume în care diversitatea să nu fie acceptată. Diversitatea este scopul, iar incluziunea este mijlocul prin care se ajunge la adevărata esență a diversității.

 Acest proces presupune mult mai mulți pași decât parcurgerea clasicului program de integrare. Înseamnă ca oamenii să se cunoască, să se înțeleagă, să se accepte, să lucreze cu adevărat împreună, să existe un mediu în care fiecare să aibă o voce și să i se asculte, să fie încurajat schimbul constructiv de idei, iar oportunitățile să fie egale și să poată fi fructificate de toată lumea.

 Mai înseamnă ca liderii să îmbrățișeze ei înșiși diversitatea și să o prezinte ca pe o normalitate, să-și asume și să susțină întru totul eforturile creării și dezvoltării unei echipe diverse. Pe scurt: de la vorbe, la fapte concrete, schimbarea de comportamente și acțiuni constructive.”

 

3.Financiar/Fiscalitate

Modificări ale Codului fiscal ce urmează să intre în vigoare în 2023 Speaker:Gabriel Biriș

 “Modificări ale Codului fiscal ce urmează să intre în vigoare în 2023 Ordonanța de guvern nr. 16/2023 aduce modificări importante în ceea ce privește impozitul pe venit (salarii, venituri din activități independente, impozitul pe venitul din transferul bunurilor imobile din patrimoniul personal), al contribuțiilor sociale (contracte part time, venituri din activități independente), regimul microintreprinderilor, TVA și al impozitului pe clădiri.

Unele dintre aceste modificări au intrat deja în vigoare de la 1 august, însă majoritatea vor intra în vigoare începând cu 1 ianuarie 2023.

Vom aborda aceste modificări, explica implicațiile, riscurile și oportunitățile oferite de noua legislație într-un format interactiv în care vom prelua și răspunde întrebărilor dvs.”

4.Vânzări

TOP 7 greșeli în vânzări și în atragerea clienților Speaker: Andrei Dunuță

„Oamenilor nu le place să li se vândă, dar iubesc să cumpere. Vinzi tu? Sau cumpără ei? Sunt 2 moduri de operare diferite care stau la baza Vechii şi Noii Şcoli de Vânzări. Sunt 2 elemente de mindset care te duc ori către înfrângere ori către victorie.

Când jocul se schimbă, se conturează 2 tipuri de jucători aka oameni de vânzări: cei care se plâng de schimbare şi cei care vor să învețe noile reguli pentru a performa. Tu din ce categorie faci parte? Ți-am pregătit - TOP 7 greșeli în vânzări și în atragerea clienților- pe care le vom dezbate. Un content de nota 10 pentru a te diferenția pe piață și a ieși în față!

Biletele pot fi cumpărate direct de pe siteul Comunității CCU!

Te asteptam la webinar!

Despre Fundatia Competenti Corecti si Utili - CCU

Comunitatea CCU este un proiect ambițios susținut de Fundația CCU, pentru a aduce în același loc și a facilita colaborarea între persoane fizice și juridice ce doresc să aibă succes, aplicând valorile "Competență, Corectitudine și Utilitate".

Considerăm că susținerea educației este cea care poate aduce plus valoare societății, iar promovarea celor trei valori va forma și "șlefui" caracterul uman.

Dacă analizăm țările dezvoltate economic, în special țările nordice, realizăm că venitul ridicat, cât și rata redusă a criminalității, se datorează sistemului social dezvoltat de acestea, bazat pe valori larg asumate și educație.

Prin activitatea Comunității CCU vom continua să oferim burse studenților din cadrul facultăților de Management și Marketing, să ajutăm liceenii să se orienteze în carieră, să premiem firmele ce aduc Plus Valoare în societate și să organizăm seminarii de dezvoltare personală și profesională. ​

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-competenti-corecti-si-utili-ccu/vino-la-evenimentul-de-business-al-toamnei-webinar-provocarile-antreprenorului-roman