Ascensorul Cultural

BUCURESTI - 11 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Vineri, 20 noiembrie, de la ora 18:30 la Cafe Verona (Sub Carturesti) se lanseaza portalul Ascensorul Cultural. Evenimentul se adreseaza tinerilor si se concentreaza pe promovarea voluntariatului in cultura, deschiderea organizatiilor culturale spre colaborari cu tinerii, dar si pe importanta patrimoiului cultural al orasului Bucuresti.

Ascensorul Cultural

Portalul ascensorul-cultural.ro va putea fi accesat din aceeasi zi. Acesta reprezinta prima paltforma de comunicare intre tineri si organizatiile culturale si Bucuresti, promovand atat stagii de practica si voluntariat in domeniul cultural, cat si elemente ale patrimonoiului cultural bucurestean, trasee culturale in zone vechi, mai putin cunsocute, ale Bucurestiului, curiozitati, articole, interviuri si fotografii. Portalul va avea sase etaje, dedicate voluntariatului, organizatiilor culturale, initiativelor pentru Bucuresti si orasului, in sine.

Evenimentul este dedicat in special tinerilor, dar va crea un spatiu potrivit oricarei persoane interesate de intiativele luate in acest domeniu. Atmosfera va fi una destinsa, colorata si plina de viata, completata de un ceai fierbinte si de interactiunea cu persoane interesante implicate in domeniul cultural.

Despre Fundatia Culturala ARTEX

Proiectul a fost initiat de Fundatia Culturala ARTEX si este finantat prin Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Catalina Iordache
Coordonator PR Ascensorul Cultural
0730 030 805
catalina.iordache@artexfoundation.org