Dinu Iancu Salajanu in spectacol extraordinar de colinde la Satu-Mare - spectacol oferit de UNICARM

Zalau - 9 decembrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Duminica, 8 decembrie 2013, de la ora 12.00 (dupa Sfanta Liturghie), DINU IANCU SALAJANU , alaturi de corul de copii Grupul REZU din Plopis, jud. Salaj, a sustinut un spectacol extraordinar de COLINDE TRADITIONALE ROMANESTI, la Catedrala Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului, din Satu-Mare .

Dinu Iancu Salajanu_Banner Spectacol Colinde Satu-Mare_08.12.2013

Dinu Iancu Salajanu_Banner Spectacol Colinde Satu-Mare_08.12.2013

 ”Toți trăim în suflet cu dorul anilor frumoși și curați ai nevinovăției copilării. Nostalgia copilăriei o purtăm în suflet, fiecare, de aceea, ne sunt atât de dragi colindele și micii colindători. Ascultând colindele, gândul ne poartă în copilărie. Dulcele cântec al colindelor și glasul candid al copiilor au menirea de a ne face mai buni, mai drepți, mai înțelegători, mai curați și mai fericiți. Vă doresc ca aceste colinde să vă readucă în suflete spiritul și bucuria nevinovată a Crăciunului!!” 

Dinu Iancu Sălăjanu

Ne-am bucurat sa avem alaturi de noi peste 1500 satmareni, care au avut parte de un spectacol inaltator.

http://youtu.be/mK6egU4uB04

"Toți trăim în suflet cu dorul anilor frumoși și curați ai nevinovăției copilării. Nostalgia copilăriei o purtăm în suflet, fiecare, de aceea, ne sunt atât de dragi colindele și micii colindători. Ascultând colindele, gândul ne poartă în copilărie. Dulcele cântec al colindelor și glasul candid al copiilor au menirea de a ne face mai buni, mai drepți, mai înțelegători, mai curați și mai fericiți. Vă doresc ca aceste colinde să vă readucă în suflete spiritul și bucuria nevinovată a Crăciunului!!”

Spectacolul a fost oferit de de societatea SC UNICARM SRL, condusa de dl. Vasile LUCUT, in calitate de co-organizator, alaturi de Fundatia Culturala DINU IANCU SALAJANU.

Intrarea a fost libera.