Cursuri National Geographic Learning pentru copii

BUCURESTI - 21 martie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, ONG, Stiinta / Cercetare

Au început înscrierile la cea de-a doua serie de cursuri National Geographic de cultură generală în limba engleză pentru copiii cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani, organizate de Fundația Dan Voiculescu în parteneriat cu National Geographic Learning și centrul de carte străină Fischer International. Cursurile sunt gratuite și se organizează lunar, la sediul fundației.

Cursuri National Geographic

Cursuri National Geographic

Concepute sub forma unor lecții interactive inspirate din documentarele National Geographic, cursurile oferă copiilor o nouă viziune și interpretare despre cunoaștere, lume, știință și cultură.

La cursurile National Geographic, copiii învață limba engleză și își completează cunoștințele de cultură generală cu ajutorul seriei de cărți educative National Geographic Footprint Reading Library, despre oameni remarcabili, locuri fascinante, aplicații ale științei în viața de zi cu zi, animale incredibile și activități neobișnuite. Toate materialele utilizate la curs au niveluri diferite de cunoaștere a limbii engleze, sunt atractive și accesibile copiilor.

Cei care doresc să participe la aceste cursuri, trebuie să completeze un formular de înscriere pe www.fundatiadanvoiculescu.ro, iar apoi, pe baza unui test de evaluare a cunoștințelor de limba engleză, cei înscriși vor fi împărțiți în două grupe de începători, respectiv avansați.

Fiecare copil înscris în program va participa la două cursuri, la finalul cărora va primi o diplomă și materiale educaționale din partea centrului de carte străină Fischer International.

La programul de cursuri National Geographic Learning pot participa şi profesorii de limba engleză! Profesorii cu minumum 10 copii înscriși la aceste cursuri vor beneficia, împreună cu elevii lor, de o lecție demonstrativă interactivă de predare, prin exerciții clasice îmbinate cu modalități moderne, menite să motiveze tinerii și să le stimuleze acestora interesul pentru lectură și informație.

Prima serie de cursuri va începe pe 2 aprilie.

Cursurile National Geographic Learning fac parte din programul „Open Frontiers”. Initiațiva are ca scop dezvoltarea interesului copiilor pentru explorarea și descoperirea, într-o manieră informală, a unora dintre cele mai variate și atractive domenii. Programul și alte informații despre cursurile National Geographic Learning sunt disponibile pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Despre Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei