Ultimele zile de înscrieri la cursurile Fundației Dan Voiculescu

BUCURESTI - 16 septembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, ONG

Mai sunt doar câteva zile în care copiii și tinerii cu talent în diferite domenii de activitate, cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani se mai pot înscrie la cursurile de informatică, limba engleză, șah, arte vizuale, muzică, fotografie și scriere creativă, organizate de Fundația Dan Voiculescu. Cursurile se vor desfășura săptămânal, în perioada octombrie 2011-iunie 2012 și sunt gratuite.

Inscrieri la cursurile Fundatiei Dan Voiculescu

21 septembrie 2011 este data limită până la care copiii cu vocație și talent se pot înscrie pentru programul de cursuri, organizat pentru al cincilea an consecutiv de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. În total, din 2007, peste 1.500 de copii au beneficiat de acest program.

Pentru a-i susține în dezvoltarea talentului lor, Fundația Dan Voiculescu organizează anual cursuri gratuite pentru copiii cu aptitudini și rezultate deosebite.

Pe parcursul următorului an educațional, ei vor participa la cursuri de informatică, limba engleză, șah, arte vizuale (pictură, modelaj), muzică, artă fotografică, scriere creativă și se vor pregăti sub îndrumarea și coordonarea unor specialiști și profesori.

În plus, participantii la cursuri au posibilitatea de a-și completa și dezvolta aptitudinile și prin intermediul diferitelor activități cultural-educative, ce includ vizite la muzee, expoziții, workshopuri și seminarii de specialitate.

Copiii care frecventează cursurile au acces și beneficiază de materiale educaționale, albume, enciclopedii în domeniile lor de interes. Astfel, prin programele personalizate de pregătire, ei sunt încurajați să-și dezvolte abilitățile și să-și atingă maximul de potențial.

Pe lângă o pregătire de specialitate, cursanții sunt incluși într-un program de consiliere psihologică, de dezvoltare a inteligenței emoționale care are rolul de a-i ajuta să se cunoască mai bine și să se dezvolte conform aspirațiilor și aptitudinilor personale.

Pentru a lua parte la aceaste cursuri, începând cu data de 22 septembrie, copiii și tinerii vor participa la evaluări ale nivelului de cunoștințe și la testări psihologice și aptitudinale. Înscrierile la cursuri se pot face pe pagina web a fundatiei, www.fundatiadanvoiculescu.ro sau la sediul acesteia din str. Secerișului nr.31 sector 4 București.

Cursurile Fundației Dan Voiculescu din acest an vor începe pe data de 3 octombrie 2011.

Despre Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-dan-voiculescu-pentru-dezvoltarea-romaniei/ultimele-zile-de-inscrieri-la-cursurile-fundatiei-dan-voiculescu