Petrecere Hawaiana la piscina AQUA by Pescariu

BUCURESTI - 19 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Sport

Live site

Petrecere Hawaiana la piscina AQUA

Pescariu Sports &SPA, 20-21 iulie 2013

Petrecere Hawaiana la piscina AQUA by Pescariu

ALOHA!

Ia-ţi liber de la activităţile cotidiene şi vino să petreci sâmbăta si duminica la piscina AQUA, pe ritmuri autentice hawaiene. Nu uita să-ţi iei costumul de baie şi slapii, pentru că de restul ne ocupăm noi. Te aşteptăm cu ghirlande, concursuri de Limbo şi Hula Hoop şi multe alte surprize. De asemenea, momentele ritmate cu tobe şi instrumente de percuţie individuale nu vor lipsi.  Profită de vremea însorită şi vino să petreci alături de noi un weekend de neuitat. Atmosfera va fi întreţinută de DJ-ii şi dansatorii nostri, care vor fi îmbrăcaţi tematic şi vor pregăti o coregrafie specială. În plus, am pregătit un Pavilion VIP pentru cei care doresc un masaj de relaxare într-o atmosferă hawaiană.  Sponsorii nostri din acest weekend vor contribui cu surprize pe masură pentru cei de la piscină. Aşadar, pe 20 si 21 iulie nu îţi face program pentru că nu ai voie să ratezi distracţia pe care ţi-am pregătit-o la piscina AQUA! 

 

Despre Pescariu Sports & SPA

 

                 Bucurându-se de o experienţă de peste 11 ani în domeniul wellness, brandul de lux Pescariu Sports & SPA vă aşteaptă să practicaţi sportul preferat (tenis, înot, aerobic, cycling, squash, fitness, fotbal) sau să vă relaxaţi (masaj, SPA), fără a avea grijă copiilor dumneavoastră (Baby parking). La rândul lor, cei mici se pot înscrie în programul de sport special gândit pentru ei (tenis, înot, scrimă, karate, gimnastică, yoga, dans). Începând cu sezonul de vară 2012, Pescariu Sports & SPA a lansat piscina exterioară AQUA, cu o suprafaţă de peste 1200mp.

 

 Desfăşurată pe o suprafaţă de 4500 mp, pe malul Lacului Tei, locaţia reuşeşte să satisfacă exigenţele membrilor clubului, ridicându-se la standardele unui resort de cinci stele.

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

 

Valentina Vasilescu

PR & Marketing Manager

Mobil: 0730 900 044

www.pescariusports.ro

valentina.vasilescu@pescariusports.ro