Comunicate FUNDATIA HOSPICE CASA SPERANTEI

FUNDATIA HOSPICE CASA SPERANTEI

Compania FUNDATIA HOSPICE CASA SPERANTEI a emis 51 comunicate de presa

 • Un român va traversa înot Canalul Mânecii

  Andrei Roșu

  BUCURESTI - 25 iunie 2015

  În perioada 1-7 iulie (în funcție de condițiile meteo din Canalul Mânecii), Andrei Roșu, un sportiv amator de anduranță, cunoscut pentru recordul mondial Guinness ’’Cea mai rapidă parcurgere a circuitului 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe 7 continente’’, va încerca să devină primul român care va traversa înot Canalul Mânecii și a 16-a persoană din lume care termină competiția Arch 2 Arc.

      comunicatul de presa

 • Fotbalistul Alexandru Chipciu, actorul Dorian Boguță și moderatorul tv Mihai Rădulescu susțin Team HOSPICE la Semimaratonul București

  Fotbalistul Alexandru Chipciu, actorul Dorian Boguță și moderatorul tv Mihai Rădulescu susțin Team HOSPICE la Semimaratonul București

  BUCURESTI - 14 mai 2015

  Duminică, 17 mai, se dă startul competiției OMV Petrom Bucharest Half Marathon, ajunsă la a patra ediție. La acest eveniment vor participa peste 10.000 de alergători din peste 50 de țări.
  Fundația HOSPICE Casa Speranței este una dintre organizațiile beneficiare ale acestui eveniment și va avea pentru al doilea an consecutiv cea mai mare echipă de alergători.
      comunicatul de presa

 • 1000 de corporatiști luptă pentru a reda demnitatea celor care suferă de boli incurabile

  Diplome de apreciere pentru CGS

  BUCURESTI - 28 aprilie 2015

  În primele patru luni ale anului, aproape 1000 de angajați ai unei companii multinaționale din România au ales să se implice în campania „2% pentru demnitate”. Printr-un gest simplu de redirecționare a 2% din impozitul pe venit, ei au strâns peste 27 000 Euro, pentru îngrijirea celor aflați în cursa cu o boală incurabilă.

  Campania „2% pentru demnitate” a fost lansată în primăvara acestui an de către HOSPICE Casa Speranței și promovează facilitatea fiscală prin care persoanele fizice pot redirecționa 2% din impozitul pe venit plătit către stat în anul precedent pentru susținerea activității unei organizații non-profit.
      comunicatul de presa

 • Obiecte donate de Angela Gheorghiu, Andreea Răducan și artiști plastici vor fi licitate online în sprijinul HOSPICE Casa Speranței

  Licitatie HOSPICE & lavacow

  BUCURESTI - 23 martie 2015

  Luni, 30 martie, de la ora 21.00, va avea loc Licitația de primăvară Lavacow care propune iubitorilor de artă pe celebrii Salvador Dalí, Joan Miró, Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Simon Hantaï, alături de opere ale artiștilor contemporani Dan Perjovschi, Sorin Ilfoveanu, Harry Guttman și Valeriu Mladin.

  În cadrul acestei licitații vor fi listate și 18 obiecte personale și de artă oferite din partea unor îndrăgiți artiști plastici și a unor personalități, printre care celebra soprană Angela Gheorghiu și fosta gimnastă Andreea Răducan, cu scopul de a susține deschiderea noii unități cu paturi a centrului HOSPICE Casa Speranței din București. Unitatea cu paturi va oferi internare pe perioade scurte, de două sau trei săptămâni, pacienților cu boli incurabile aflați în îngrijirea fundației.
      comunicatul de presa

 • Moderatorul TVR, Mihai Rădulescu, susține HOSPICE în Campania 2% pentru demnitate

  Moderatorul TVR, Mihai Rădulescu, susține HOSPICE în Campania 2% pentru demnitate

  BUCURESTI - 19 martie 2015

  Din această primăvară, Mihai Rădulescu de la Știrile TVR se alătură colegei sale Corina Dănilă şi sprijină HOSPICE Casa Speranței. Astfel, prezentatorul și moderatorul Orei de Știri de la televiziunea națională va fi imaginea HOSPICE Casa Speranței în "Campania 2% pentru demnitate’’.
  Domnul Rădulescu înțelege cât de importante sunt îngrijirile paliative pentru cei care se luptă cu un diagnostic grav și are un mesaj personal în spotul de campanie produs de McCann Erickson România și casa de producție Studio Set.
      comunicatul de presa

 • Campania ’’2% pentru demnitate’’ susține serviciile de îngrijire a pacienților cu boli incurabile fără niciun cost

  Campania ’’2% pentru demnitate’’ susține serviciile de îngrijire a pacienților cu boli incurabile fără niciun cost

  BUCURESTI - 18 februarie 2015

  În fiecare an poți redirecționa către un ONG 2% din impozitul pe venit plătit deja către stat în anul precedent. Acest mecanism* există de 12 ani și este singurul care îți permite, ca și persoană fizică, să ajuți, cu o sumă de bani, o cauză umanitară fără să te coste nimic.

  Anul trecut au fost peste 16.000 de persoane care au semnat formularul 230 emis de ANAF și astfel, printr-un gest simplu, au strâns în jur de 1.200.000 lei pentru HOSPICE Casa Speranței, iar fundația a folosit fondurile pentru a oferi îngrijire în unitățile proprii pentru peste 340 de persoane aflate în cursă cu o boală necruțătoare.     comunicatul de presa