Fashion Show umanitar organizat de Plaza România pentru HOSPICE Casa Speranţei

BUCURESTI - 18 martie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, CSR

Primăvara aceasta, Plaza România îşi întâmpină vizitatorii cu noile colecţii de primavară-vară, precum şi cu o serie de evenimente şi activităţi speciale la care vor lua parte atât cei pasionaţi de shopping, cât şi cele mai sonore nume din showbiz.
Astfel, în data de 20 martie orele 19:00, Plaza România va fi gazda celui mai important show de modă al anului şi va dona suma de 10.000 euro către HOSPICE Casa Speranţei, sustinând în felul acesta, eforturile de strângere de fonduri şi promovare a serviciilor HOSPICE.

Cele mai cunoscute vedete ale momentului: Ilinca Vandici , Diana Dumitrescu, Ruby, Lora, Crina Abrudan, Anca Serea, Nicolle Stanese, Daiana Anghel, Elena de la Mandinga, Marina Dina, Roxana Ciuhulescu , Ruxandra Bar se vor alătura acestei cauze nobile şi vor susţine, alături de Plaza România, organizaţia de caritate HOSPICE Casa Speranţei.

Cătălin Botezatu, Doina Levintza , Rhea Costa și multi altii, si-au manifestat de asemenea suportul prin creatiile oferite în cadrul acestui fashion show.

Vedetele invitate îşi vor oferi suportul în mod gratuit şi vor defila pentru cauza celor care suferă de boli incurabile, pentru creşterea calităţii vieţii şi pentru cei care au nevoie de îngrijire paliativă.

“Am decis să susţinem această cauză nobilă pentru  a crea un ecou în rândul oamenilor, pentru a îmbunătăţi calitatea  vieţii celor aflaţi în nevoie,  încurajându-i totodata și pe alții să urmeze acest exemplu. Ne dorim sa fim alături de semeni şi credem că putem schimba lucrurile în bine, în mod direct sau indirect - aceasta fiind atitudinea care reflectă în mare măsură valorile interne ale companiei noastre”. Răzvan Gaiţă, General Manager Anchor Grup S.A.

“La HOSPICE Casa Speranţei tratăm pacienţii aşa cum am vrea noi inşine să fim trataţi. Facem tot ce ne stă în putere pentru ca ei să se bucure cât mai mult de timpul rămas, pentru că nu încetăm să credem că ultimele lor zile ar putea fi cele mai bune. Cu toate că boala nu mai răspunde la tratament, starea bolnavului poate fi ameliorată prin controlul simptomelor, prin alinarea durerii, consiliere, servicii de asistenţă socială sau consiliere spirituală. În plus, în îngrijirea paliativă, bolnavul este cel mai important, drept pentru care nicio decizie medicală nu se ia fără consimţământul său’’ - Alexandru Pădureanu, CEO Hospice Casa Speranţei

***

Plaza România face parte din Grupul Anchor, prezent în România din anul 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidenţiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în Romania București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

HOSPICE Casa Sperantei este o organizaţie de caritate neguvernamentala înfiinţată la Brasov, în anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii şi dezvoltării serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili în stadii avansate. Este prima şi cea mai mare unitate de acest fel din România şi centru de excelenţă pentru Europa de Est, în domeniul îngrijirii paliative. Puteți să susțineți serviciile fundației printr-un SMS la 8843 în valoare de 2 euro. (Numar de SMS oferit gratuit de Orange, Vodafone si Cosmote. Nu se percepe TVA.)

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-hospice/fashion-show-umanitar-organizat-de-plaza-romania-pentru-hospice-casa-sperantei