„Rock pentru speranta” concert caritabil sustinut de formatia Celelalte Cuvinte la Sala Sporturilor din Brasov in ziua de sambata, 10 februarie 2007, de la ora 19:00.

Locul desfasurarii: Sala Sporturilor Brasov

Organizator: Fundatia Hospice "Casa Sperantei"

Rock pentru speranta inseamna Celelalte Cuvinte pentru pacientii de la Casa Sperantei, inseamna muzica buna in slujba acelora de langa noi care sufera si se simt fara speranta si care asteapta de la noi un gest, un cuvant.

Pentru cei peste 160 de bolnavi adulti si copii suferind de cancer sau alte boli incurabile cu prognostic limitat care beneficiaza gratuit de serviciile de ingrijire medicala la domiciliu ale Fundatiei Hospice Casa Sperantei, „Rock pentru speranta” isi propune sa aduca suma de 40.000 RON care va acoperi costurile de ingrijire pentru o luna de zile.

Va invitam sa fiti alaturi de noi, pentru a cladi impreuna o reusita in beneficiul bolnavilor incurabili si pe placul iubitorilor de muzica de gen care se anunta din intreaga tara. Apreciem ca evenimentul va duce o audienta de peste 2.000 persoane, avand in vedere ca concertul de la Brasov vine in continuarea turneului aniversar Celelalte Cuvinte- 25 de ani, inceput in noiembrie, anul trecut la Bucuresti unde sala mare a Teatrului National a fost arhiplina, biletele epuizandu-se cu o saptamana inaintea concertului.

Sumele provenite din sponsorizari si bilete (25 RON/pers) vor fi folosite pentru acoperirea cheltuielilor de organizare si pentru atingerea scopului caritabil al evenimentului.


Informatii suplimentare si rezervari bilete la tel 0728-130091 (Gabriela Tokes), gabi@hospice.bv.astral.ro, 0728-130076 (Mihai Eross), mihai@hospice.bv.astral.ro sau 0728-130081 (Laura Iosub), laurai@hospice.bv.astral.ro, laura@einer.ro.


Despre FUNDATIA HOSPICE CASA SPERANTEI

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. (www.hospice.ro) Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Participare: Intrare libera