Inocenti - O seara caritabila

Locul desfasurarii: Sudiourile Media Kentauros Strada Ştefaneşti nr. 57, Ştefaneştii de Jos, Judeţul IlfovStefanestii de Jos, Judetul Ilfov

Organizator: Fundatia Inocenti, Bucuresti

Bucureşti, 11 Mai 2009 – Fundaţia Inocenţi organizează vineri, 15 mai 2009, prima campanie de strângere de fonduri în scopul finanţării programelor organizaţiei. Evenimentul va avea loc la Sudiourile Media Kentauros (Strada Ştefaneşti nr. 57, Ştefaneştii de Jos, Judeţul Ilfov), unde organizatorii se asteptă la o prezenţă de peste 150 de persoane.

Muzică live, alături de Loredana şi trupa Cortez, dans, împreună cu membrii Wilmark Academia de Baile Latino, licitaţii şi tombole cu premii constând în obiecte sportive oferite de Ilie Năstase şi Andrei Pavel sau lucrări de pictură şi fotografie semnate de Horaţiu Mălăele şi Michael Carroll, reprezintă câteva dintre atracţiile serii.

Evenimentul este deschis tuturor celor care îsi doresc să contribuie la o viaţă mai bună pentru copiii aflaţi în dificultate, costul unui bilet fiind de 300 de lei. Donaţiile vor susţine proiectele Fundaţiei Inocenţi, în special programul “Viaţa Copilului” din cadrul Institutului pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului Dr. Alfred Rusescu din Bucureşti. Beneficiarii programului sunt copiii mici, fără părinţi în spital, cu care specialiştii fundaţiei lucrează zilnic pentru a ajuta la dezvoltarea lor în condiţii cât mai bune şi necesare creşterii. De asemenea, preşcolarii şi şcolarii internaţi pentru diverse afecţiuni sunt beneficiari ai programelor ludico-creative oferite de psihologii şi educatorii fundaţiei. Alături de copii, programul oferă grupuri de suport pentru mame în vederea îmbunătăţirii abilităţilor parentale şi a bunăstării copilului.

Pentru a intra în posesia biletelor de acces sau pentru a face donaţii, doritorii pot utiliza contul bancar RO038BTRL00601205241883XX, Fundaţia Inocenţi, Banca Transilvania.

Evenimentul are ca sponsori principali: Kentauros Media Studio, Trust Team, Crama Rotenberg, Nutline&Alka, Tuborg, Doncafe, Open View, Bivolution, Image Led Group, Saatchi & Saatchi.

Înfiinţată în România din primăvara anului 1990, Fundaţia Inocenţi/Romanian Children’s Relief desfăsoară o serie de programe destinate copiilor aflaţi în dificultate din Bucureşti şi Bistriţa. Programele speciale în Bucureşti, includ activităţi zilnice pentru copiii preşcolari şi şcolari, programe pentru sugarii fără aparţinător în spital, activităţi la pat pentru copiii care nu se pot deplasa, activităţi de educare de la vârste mici, programe destinate părinţilor privind alimentaţia copiilor, dar şi grupuri de consiliere şi suport pentru mame.

Persoană de contact:
Valentina Maghirescu, M.Ed