Un succes al Fundatiei Inocenţi

Locul desfasurarii: Studiourile Media Kentauros, ŞtefaneştiŞtefaneştii de Jos

Organizator: Fundaţia Inocenţi

Pe data de 15 mai 2009, ora 20.00 a avut loc evenimentul intitulat “Fundaţia Inocenţi – O seară caritabilă” la Studiourile Media Kentauros, Stefăneştii de Jos.

Organizatorii au declarat că debutul acestei serii de evenimente a fost unul de succes ce a atras după sine foarte mulţi participanţi. În cadrul evenimentului invitaţii au avut parte de licitaţii şi tombole cu premii oferite de nume cunoscute din lumea sportului, cum ar fi Ilie Năstase, Adrian Pavel, Bogdan Lobonţ, dar şi din lumea artei prin picturi de Mirela Trăistaru, Horaţiu Mălălele şi fotografii semnate Michael Carroll. Trupa Cortez a deschis seara cu succes, iar Loredana Groza a oferit un spectacol fantastic la care nu a rezistat nimeni să nu danseze. Tot despre dans, mentionam ca membrii de la Wilmark Academia de Baile Latino pe ritm de salsa, au adus un plus serii.
Vizionarea unor momente importante din filmul ce va fi lansat în Statele Unite la sfârşitul anului 2009, intitulat “Hand Held” în regia lui Don Hahn a făcut audienţa să înteleagă mai bine istoria Fundaţiei Inocenţi.

Sponsorii principali ai evenimentului au fost: Kentauros Media Studio, Trust Team, Crama Rotenberg, Nutline&Alka, Tuborg, Doncafe, Open View, Bivolution, Image Led Group, Saatchi & Saatchi.

Înfiinţată în România din primăvara anului 1990, Fundaţia Inocenţi/Romanian Children’s Relief desfăsoară o serie de programe destinate copiilor aflaţi în dificultate din Bucureşti şi Bistriţa. Programele speciale includ activităţi zilnice pentru copiii preşcolari şi şcolari, programe pentru sugarii fără aparţinător în spital, activităţi la pat pentru copiii care nu se pot deplasa, activităţi de educare de la vârste mici, programe destinate părinţilor privind alimentaţia copiilor, dar şi grupuri de consiliere şi suport pentru mame.

Pentru informaţii suplimentare accesati site-ul Fundaţiei Inocenţi:

Persoană de contact:
Valentina Maghirescu, M.Ed