Copiii de la Fundaţia Joyo - Demonstraţie de talent la Palatul Naţional Al Copiilor

BUCURESTI - 13 aprilie 2009

Comunicat tip General in ONG

Colaborarea dintre Fundaţia Joyo şi Palatul Naţional Al Copiilor continuă în beneficiul copiilor defavorizaţi de la Centrul Social de Zi “Casa Florian” al fundaţiei, talentaţi autori ai unor picturi reprezentând ouă “încondeiate”, de cele mai diverse mărimi, care au fost prezentate, în săptămâna dinaintea Paştelui, în expoziţia din holul palatului.

Copiii de la Fundaţia Joyo -  Demonstraţie de talent la Palatul Naţional Al Copiilor

O parte dintre aceste lucrări pline de culoare şi fantezie au putut fi admirate şi în decorul scenei Palatului National al Copiilor, în timpul spectacolelor din zilele de 9 şi 10 aprilie 2009. La spectacole a fost invitat să participe şi grupul de dans al Fundaţiei Joyo, acesta susţinând două momente artistice deosebite.
Membrii grupului fac parte din două proiecte importante ale fundaţiei, unul ce vizează prevenirea abandonului familial şi şcolar, iar celălalt destinat reintegrării şcolare a copiilor şi tinerilor defavorizaţi.
Prestaţiile artistice ale copiilor din Centrul Social de Zi “Casa Florian” nu ar fi fost posibile fără sprijinul acordat de directorul Palatului Naţional al Copiilor, domnul Radu Anghel Vasilescu şi doamnele profesoare, Anca Roman şi Paula Ionescu.

Copiii şi echipa Fundaţiei Joyo - Centrul de Zi “Casa Florian”, urează pe această cale tuturor “Un Paşte Fericit!” şi Hristos a-nviat!!!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-joyo-centrul-social-de-zi/copiii-de-la-fundatia-joyo-demonstratie-de-talent-la-palatul-national-al-copiilor