'IERI PE STRADA...AZI PE SCENA...'

BUCURESTI - 29 decembrie 2008

Comunicat tip General in Social

Colaborarea benefica dintre FUNDATIA JOYO si PALATUL NATIONAL AL COPIILOR promoveaza egalitatea de sanse si valorizeaza capacitatile, talentul si potentialul artistic al copiilor si tinerilor mai putin norocosi.


Copiii si tinerii defavorizati, beneficiari ai proiectului de reintegrare scolara al Centrului de Zi 'CASA FLORIAN' - FUNDATIA JOYO, nu sunt doar din nou elevi pe bancile scolii, ci si artisti apreciati pe scena.

Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, grupul de dans si cel vocal ale Centrului de ZI 'Casa Florian' au sustinut momente artistice pe scena Palatului National al Copiilor (P.N.C), alaturi de grupurile din cadrul cercurilor cu profil artistic, care-si desfasoara activitatea in aceasta institutie. Evolutia lor a incantat publicul prezent, copiii si tinerii fiind rasplatiti cu indelungi aplauze.
“Micii artisti” din cele doua institutii au sustinut si un spectacol de colinde si dans prin care au adus o raza de bucurie detinutelor de la Penitenciarul Targsor, judetul Prahova, in pragul Sarbatorii Nasterii Domnului.