Cocktailul Iubirii la comedia Boeing Boeing

BUCURESTI - 5 februarie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Sambata 15 februarie de la ora 19:00, spectatorii prezenti la spumoasa comedie Boeing Boeing de la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City vor participa la o adevarata sarbatoare a dragostei, o zi dupa Valentine’s Day, cand vor putea degusta Cocktailul Iubirii in cadrul unui show spectaculos cu barmani organízat in pauza spectacolului cu sprijinul Redd’s. Detalii despre spectacolul Boeing Boeing si bilete se regasesc pe www.boeing-boeing.ro si pe pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/BoeingBoeingRomania

Cocktailul Iubirii la Boeing Boeing

Cocktailul Iubirii la Boeing Boeing

Fundatia Levantis continua seria evenimentelor cu mare priza la public organizate in pauza spectacolului Boeing Boeing cu un happening special sub forma unei sarbatori a iubirii. Astfel, sambata 15 februarie, prima zi dupa Valentine’s Day, Echipa Boeing Boeing ofera spectatorilor, cu sprijinul Redd’s, un show spectaculos cu barmani (Flair Bartending) in timpul caruia cei prezenti vor putea degusta doua variante de Cocktailul Iubirii. 

O alta frumoasa surpriza in atmosfera generala de buna dispozitie o reprezinta faptul ca in timpul show-ului cu barmani spectatorii vor putea interactiona si cu o parte din personajele din piesa interpretate de Bogdan Stanoevici , Maria Buza , Monica Davidescu , Alexandra Velniciuc , Tania Popa si Lucian Ghimisi .

Boeing Boeing este una dintre cele mai produse comedii frantuzesti de situatie din lume care se joaca cu mare succes in Europa, SUA (unde a castigat si 2 premii Tony) si Asia. 

In Romania, se joaca la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City din septembrie 2014 si a fost vizionata pana in prezent de peste 14.000 de spectatori, fiind prima piesa de teatru din Romania produsa special pentru o sala de cinema. In primavara lui 2013 a primit in urma votului publicului Premiul pentru Teatru in cadrul Galei Premiilor Confidential de pe Antena 2.

Menajera Berta (Maria Buza) este piesa de rezistenta a vietii anormal de bine organízate a  lui Bernard (Bogdan Stanoevici) cu cele 3 logodnice ale sale, stewardese (Alexandra Velniciuc, Monica Davidescu si Tania Popa), care bineinteles ca nu stiu una de cealalta. Ce se intampla insa cand un nou avion Boeing iese pe piata si toate orele de zbor se modifica, iar cele 3 logodnice vor sa il vada pe Bernard in acelasi timp? Si ce rol are Robert (Lucian Ghimisi) proaspat sosit de la tara la oras, in toata tarasenia? Puteti descoperi raspunsurile la toate aceste intrebari sambata, 15 februarie cand Boeing Boeing, cea mai comica piesa de teatru va ateriza din nou la Grand Cinema & More .

Biletele se pot achizitiona direct de la Concierge din incinta cinematografului sau online accesand www.boeing-boeing.ro.

Traducerea piesei a fost realizata de catre Irina Margareta Nistor, iar regia este semnata de Serban Puiu.

Scenografia a fost proiectata de Irina Chirila, iar de costume s-a ocupat bine cunoscuta stilista Adina Buzatu.

Imagini din spectacol pot fi urmarite in spotul video de la adresa: http://www.youtube.com/watch?v=g0lDmdxuM6c&feature=c4-overview&list=UUAdORnQZWq_BcXhjSleYJSA  

Mai multe detalii se regasesc pe site-ul oficial al spectacolului, www.boeing-boeing.ro si pe pagina oficiala de Facebook : https://www.facebook.com/BoeingBoeingRomania

Boeing Boeing este un spectacol recomandat de Magic FM.

Partenerii media ai spectacolului sunt: Libertatea, revistele Unica, Viva, Avantaje, Psychologies, Zile si nopti, Sapte Seri, Comunicatedepresa.ro, Metropotam.ro, Orasulm.eu, Diseara.ro si Cocor MediaChannel

Sponsorii spectacolului sunt: Franke, Redd’s, Zuzu, Axelen si Nela&Tiberiu Photography.

Partenerii comerciali sunt: Kika, Avon, Annarbor si Trends by Adina Buzatu.

Despre Fundatia Levantis

Informatii despre Fundatia Levantis
Fundatia Levantis a aparut din dorinta de a initia, dezvolta, promova si sustine proiecte culturale, sociale, educative, sportive si de divertisment de inalta calitate, si de a contribui in acelasi timp la dezvoltarea patrimoniului cultural si a turismului cultural si de divertisment in Romania.
Echipa Levantis a fost implicata in productia primului musical autentic dupa o reteta de tip Broadway jucat pe o scena din Romania – Muzicalul Chicago, spectacol vizionat de peste 60.000 de spectatori in decurs de 3 ani pe scena Teatrului National din Bucuresti.
Ne place sa invovam si sa suprindem in permanenta publicul din Romania cu proiecte deosebite. Asa s-a nascut si ideea primei piese de teatru produse special pentru a fi jucata intr-o sala de cinema: comedia Boeing Boeing (intrata in Guiness Book drept cea mai produsa comedie frantuzeasca din lume) intr-o punere in scena fara precedent care ofera spectatorilor o experienta multisenzoriala de neuitat care include si momente de interactiune intre scena si ecran.
In acelasi timp, am initiat un nou trend pe piata de divertisment cultural din Romania - organizarea de evenimente in pauza spectacolelor in care publicul se relaxeaza si se distreaza asistand la mini show-uri culinare, extensii ale actiunii piesei, expozitii, tombole, socializeaza cu actorii sau participa la diverse alte experiente interactive.
Scopul nostru este acela de a va oferi o alternativa deosebita pentru timpul liber.