Program Comedia Boeing Boeing cu cadouri si surprize de Mihail si Gavril

Locul desfasurarii: Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City

Organizator: Fundatia Levantis

Joi 8 noiembrie de la ora 20.00, Fundatia Levantis ii asteapta cu cadouri pe toti cei care isi serbeaza ziua numelui: Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela si care vin sa zboare de ras la comedia Boeing Boeing  la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

 

Cadoul va consta intr-un ceas pentru domni si un colier pentru doamne, bineinteles cu conditia sa isi serbeze ziua numelui de Sfintii Mihail si Gavril si sa aiba bilet la spectacolul Boeing Boeing din 8 noiembrie care se va juca la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City. In plus, toti spectatorii de la Boeing Boeing vor avea parte de surprize placute, printre care si o tomboloa, in aceasta zi deosebita.

 

Detalii despre promotie se regasesc pewww.boeing-boeing.ro

 

Fundatia Levantis va invita sa incercati experienta multisenzoriala a super comediei Boeing Boeing intr-o punere in scena fara precedent! 

 

Un arhitect de succes. Trei logodnice stewardese. Si o menajera buna la toate. Se mai adauga una bucata prieten venit din provincie si un nou avion Boeing care da peste cap toate orarele de zbor. Si avem ingredientele unui cocktail exploziv care va va face sa ZBURATI DE RAS!

 

Din distributia spectacolului din 8 noiembrie fac parte: Bogdan Stanoevici, Anca Sigartau, Marius Gilea, Alexandra Velniciuc, Dana Marineci si Tania Popa.

 

Secvente din spectacol pot fi urmarite la urmatoarea adresa: http://youtu.be/J7g-RpqREH8

 

Traducerea piesei a fost realizată de către Irina Margareta Nistor, iar regia este semnată de Șerban Puiu.

Scenografia este semnată de Irina Chirilă, iar de costume s-a ocupat bine cunoscuta stilistă Adina Buzatu.

 

Pentru prezentarea locului in care se joaca si a facilitatilor salii, secvente din spectacol, secvente de la montarea decorului, si multe altele accesati:http://youtu.be/nJa1DR9cntQ

 

Biletele s-au pus în vânzare la casele de bilete din cadrul Grand Cinema Digiplex și online. Mai multe detalii se regăsesc pe site-ul oficial al spectacolului,www.boeing-boeing.rosi pe pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/BoeingBoeingRomania