Hohote de ras si mucenici la comedia Boeing Boeing din 9 martie

BUCURESTI - 4 martie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Sambata, 9 martie, de Mucenici , spectatorii prezenti la spectacolul boeing -boeing/" title="Boeing Boeing">Boeing Boeing de la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City se vor putea delecta in pauza cu mucenici moldovenesti deliciosi in cadrul unui super show culinar sustinut, cu sprijinul Franke , de catre scriitorul, jurnalistul si bloggerul de lifestyle culinar Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu . Detalii despre spectacolul Boeing Boeing si bilete se regasesc pe www.boeing-boeing.ro si pe pagina oficiala de Facebook : https://www.facebook.com/BoeingBoeingRomania

Shoe culinar cu mucenici in pauza comediei Boeing Boeing

Shoe culinar cu mucenici in pauza comediei Boeing Boeing

Dupa succesul show-ului culinar din pauza spectacolului Boeing Boeing din 2 februarie, de Ziua Clatitelor, Fundatia Levantis organizeaza un nou eveniment cu ocazia Mucenicilor. In pauza spectacolului Boeing Boeing de sambata, 9 martie, Echipa Boeing Boeing, cu sprijinul Franke, le va face o frumoasa surpriza tuturor spectatorilor. Astfel, in timpul pauzei ei vor putea urmari un show culinar deosebit sustinut de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu in timpul caruia se vor putea delecta si cu deliciosii mucenici moldovenesti preparati de acesta. O alta frumoasa supriza o reprezinta faptul ca in timpul show-ului culinar spectatorii vor putea interactiona si cu o parte dintre personajele din piesa. De asemenea, inainte de inceperea piesei, publicul va primi cadouri dulci de la Alka.

Boeing Boeing este una dintre cele mai produse comedii frantuzesti de situatie din lume care se joaca cu mare succes in Europa, SUA (unde a castigat si 2 premii Tony) si Asia.

Un arhitect de succes. Trei logodnice stewardese. Si o menajera buna la toate. Se mai adauga una bucata prieten venit din provincie si un nou avion Boeing care da peste cap toate orarele de zbor. Si avem ingredientele unui cocktail exploziv care ii va face pe toti spectatorii sa ZBOARE DE RAS!

Din distributia spectacolului Boeing Boeing de sambata, 9 martie, fac parte: stanoevici /" title="bogdan stanoevici">Bogdan Stanoevici , Marius Gilea, sigartau /" title="anca sigartau">Anca Sigartau , davidescu /" title="Monica Davidescu">Monica Davidescu , Anca Dinicu si Alexandra Velniciuc .

Invitatia speciala adresata publicului de catre Bogdan Stanoevici si secvente din piesa pot fi urmarite la urmatoarea adresa:  http://www.youtube.com/watch?v=8j5vRVS1LlA

Traducerea piesei a fost realizata de catre Irina Margareta Nistor, iar regia este semnata de Serban Puiu.

Scenografia a fost proiectata de Irina Chirila, iar de costume s-a ocupat bine cunoscuta stilista Adina Buzatu.

MC-ul show-ului culinar din pauza spectacolului, Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, este un cunoscut scriitor, jurnalist si blogger de lifestyle culinar (www.bucatarescu.ro). A publicat peste 20 de volume, dintre care 10 de literatura gastronomica si vinuri, fiind distins cu Premiul Special la Gourmand World Cookbook Awards 2010, Paris. Este membru permanent al juriului Festivalului International de Gatit in Aer Liber (din 2008) si are o rubrica permanenta sub forma unui show culinar in emisiunea Secrete de Stil de la Prima TV.  Tot el a sustinut si show-ul culinar de Ziua Clatitelor din pauza spectacolului Boeing Boeing, din cadrul caruia puteti viziona imagini la adresa -  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.337439149696122.64186.235307999909238&type=3

Biletele la spectacolul Boeing Boeing s-au pus in vanzare la casele de bilete din cadrul Grand Cinema Digiplex si online pe www.boeing-boeing.ro.

Mai multe detalii se regasesc pe site-ul oficial al spectacolului, www.boeing-boeing.ro si pe pagina oficiala de Facebook : https://www.facebook.com/BoeingBoeingRomania

 

Boeing Boeing este un spectacol recomandat de Magic FM.

Partenerii media ai spectacolului sunt: revistele Ioana, Casa Lux si Secretele Bucatariei, Zile si nopti, Sapte Seri, Comunicatedepresa.ro, Metropotam.ro, Orasulm.eu si Diseara.ro

Sponsorii spectacolului sunt: Franke, VB Leasing, Prigat, Tic Tac (Ferrero) si Axelen.

Partenerii comerciali sunt: Kika, Avon, Annarbor, Hanul lui Manuc si Trends by Adina Buzatu.

 

Informatii despre Fundatia Levantis

Fundatia Levantis a aparut din dorinta de a initia, dezvolta, promova si sustine proiecte culturale, sociale, educative, sportive si de divertisment de inalta calitate, si de a contribui in acelasi timp la dezvoltarea patrimoniului cultural si a turismului cultural si de divertisment in Romania.

 

Informatii despre Grand Cinema Digiplex

Situat in Zona Comerciala Baneasa, Grand Cinema Digiplex este un cinematograf premium, echipat cu tehnologii de ultima generatie in materie de proiectie, sunet si lumini, care le ofera cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de optiuni. Grand Cinema Digiplex este cel mai mare cinematograf complet digitalizat din tara, acoperind o suprafata  totala de ​​14.000 mp si oferind peste 2600 de locuri de vizionare. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafete largi de proiectie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate si locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema Digiplex destinatia perfecta pentru vizionarea filmelor in cele mai bune conditii. Accesul se face direct pe la etajul intai al centrului comercial Baneasa Shopping City.

 

Informatii despre Franke:

Franke Kitchen Systems este lider mondial in furnizarea sistemelor inteligente pentru bucatarii casnice. Oricare ar fi alegerile personale in materie de design si lifestyle, Franke va ajuta sa le evidentiati prin produsele obtinute ca urmare a celor 100 de ani de experienta si pasiune.

Franke aduce stralucire si eficienta in bucatarie, transformand-o intr-un spatiu creativ si ospitalier. Fiecare solutie furnizeaza o experienta unica, fara compromisuri in ceea ce priveste aspectul si functiile, performante durabile si calitate. Mai mult de 100 de milioane de locuinte din toata lumea se bazeaza pe sistemele de bucatarie Franke.

 

 

Despre Fundatia Levantis

Fundatia Levantis a aparut din dorinta de a initia, dezvolta, promova si sustine proiecte culturale, sociale, educative, sportive si de divertisment de inalta calitate, si de a contribui in acelasi timp la dezvoltarea patrimoniului cultural si a turismului cultural si de divertisment in Romania.