Paella, sangria si hohote de ras de Ziua Spaniei la comedia Boeing Boeing

BUCURESTI - 10 octombrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Sambata 12 octombrie, de la ora 19.00, spectatorii prezenti la spumoasa comedie Boeing Boeing de la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City vor sarbatori Ziua Spaniei in cadrul unei adevarate fiesta organízate cu sprijinul Campofrio si al Restaurantului Alioli. Astfel, ei se vor putea delecta in pauza spectacolului cu traditionalele paella si sangria pregatite de catre specialistii de la restaurantul cu specific spaniol Alioli. Detalii despre spectacolul Boeing Boeing si bilete se regasesc pe www.boeing-boeing.ro si pe pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/BoeingBoeingRomania

Sarbatoreste Ziua Spaniei la Boeing Boeing cu paella, sangria si hohote de ras!

Sarbatoreste Ziua Spaniei la Boeing Boeing cu paella, sangria si hohote de ras!

In fiecare an, la data de 12 octombrie, in Spania se aniverseaza descoperirea Americii de Catre Cristofor Columb (12 octombrie 1492). Dupa un inceput in forta cu sala plina si cu ropote de aplauze, echipa supercomediei Boeing Boeing invita spectatorii ce vor participa la reprezentatia speciala de sambata, 12 octombrie, de Ziua Spaniei, la o fiesta spaniola organizata cu sprijinul Campofrio si al Restaurantului Alioli.

Printre hohotele de ras asigurate de indragitii actori din distributia piesei ( Bogdan Stanoevici , Maria Buza , Lucian Ghimisi , Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc , Tania Popa ) cu care vor avea ocazia sa interactioneze la pauza, spectatorii se vor putea delecta cu o delicioasa Paella preparata de specialistii de la Restaurantul Alioli dupa o reteta conceputa impreuna cu Campofrio, si vor putea savura o sangria veritabila.

Pasagerii zborului comic Boeing Boeing  se vor imbarca intr-o calatorie distracrtiva in care viata arhitectului Bernard va fi dezgolita de orice secrete. Cine este Bernard? - un arhitect care are 3 logodnice, toate stewardese, de nationalitati diferite, si fiecare crezand ca este unica in viata lui. Se mai adauga una bucata prieten venit din provincie, o menajera mai grumpy dar buna la toate, care e si bucatareasa si majordom in acelasi timp, si un nou avion Boeing care da peste cap toate orarele de zbor. Si de aici un haos nebun si amuzant plin de coincidente neasteptate! Si la toate acestea se adauga momente de interactiune intre scena si ecran ce vor genera momente comice savuroase pentru cei din sala. La finalul spectacolului, actorii vor interpreta live noua melodie Boeing Boeing compusa de Horia Moculescu pe versurile Danei Dorian.

Traducerea piesei a fost realizata de catre Irina Margareta Nistor, iar regia este semnata de Serban Puiu.

Scenografia a fost proiectata de Irina Chirila, iar de costume s-a ocupat bine cunoscuta stilista Adina Buzatu.

Biletele la reprezentatia speciala Boeing Boeing din 12 octombrie s-au pus in vanzare la casele de bilete din cadrul Grand Cinema Digiplex si online pe www.boeing-boeing.ro.

Mai multe detalii se regasesc pe site-ul oficial al spectacolului, www.boeing-boeing.ro si pe pagina oficiala de Facebook : https://www.facebook.com/BoeingBoeingRomania

Boeing Boeing este un spectacol recomandat de Magic FM.

Partenerii media ai spectacolului sunt: Libertatea, Evenimentul Zilei, revistele Unica, Viva, Avantaje, Psychologies Magazine,  Zile si nopti, Sapte Seri, Cocor Media Channel, Comunicatedepresa.ro, Metropotam.ro, Orasulm.eu si Diseara.ro

Sponsorii spectacolului sunt: Franke, Zuzu, Redd’s, Axelen si Nela&Tiberiu Photography.

Partenerii comerciali sunt: Kika, Avon, Annarbor si Trends by Adina Buzatu.

 

Informatii despre Fundatia Levantis

Fundatia Levantis a aparut din dorinta de a initia, dezvolta, promova si sustine proiecte culturale, sociale, educative, sportive si de divertisment de inalta calitate, si de a contribui in acelasi timp la dezvoltarea patrimoniului cultural si a turismului cultural si de divertisment in Romania.

 

Informatii despre Grand Cinema Digiplex

Situat in Zona Comerciala Baneasa, Grand Cinema Digiplex este un cinematograf premium, echipat cu tehnologii de ultima generatie in materie de proiectie, sunet si lumini, care le ofera cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de optiuni. Grand Cinema Digiplex este cel mai mare cinematograf complet digitalizat din tara, acoperind o suprafata  totala de ​​14.000 mp si oferind peste 2600 de locuri de vizionare. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafete largi de proiectie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate si locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema Digiplex destinatia perfecta pentru vizionarea filmelor in cele mai bune conditii. Accesul se face direct pe la etajul intai al centrului comercial Baneasa Shopping City.

 

Despre Fundatia Levantis

Fundatia Levantis a aparut din dorinta de a initia, dezvolta, promova si sustine proiecte culturale, sociale, educative, sportive si de divertisment de inalta calitate, si de a contribui in acelasi timp la dezvoltarea patrimoniului cultural si a turismului cultural si de divertisment in Romania.