Show culinar cu Dan-Silviu Boerescu de Ziua Clatitelor in pauza spectacolului Boeing Boeing

BUCURESTI - 23 ianuarie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Sambata, 2 februarie, de Ziua Clatitelor, spectatorii prezenti la spectacolul Boeing Boeing de la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City se vor putea delecta in pauza cu clatite delicioase in cadrul unui super show culinar sustinut, cu sprijinul Franke, de catre scriitorul, jurnalistul si bloggerul de lifestyle culinar Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu . Detalii despre spectacolul Boeing Boeing si bilete se regasesc pe www.boeing-boeing.ro

Show culinar cu Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu pe 2 februarie in pauza spectacolului Boeing Boeing

Show culinar cu Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu pe 2 februarie in pauza spectacolului Boeing Boeing

Din 2 februarie, spectacolul de comedie Boeing Boeing revine in forta in a doua parte a stagiunii 2012/2013 la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City. Si pentru ca in data de 2 februarie in lume se sarbatoreste Ziua Clatitelor, Echipa Boeing Boeing, cu sprijinul Franke, le va face o frumoasa surpriza tuturor celor care vor veni sa vada spectacolul in aceasta zi. Astfel, in timpul pauzei ei vor putea urmari un show culinar deosebit sustinut de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu in timpul caruia se vor putea delecta si cu delicioasele clatite preparate de acesta.

Boeing Boeing este una dintre cele mai produse comedii frantuzesti de situatie din lume care se joaca cu mare succes in Europa, SUA (unde a castigat si 2 premii Tony) si Asia.

Bernard, personajul principal al piesei, este un arhitect de succes care este logodit in acelasi timp cu trei stewardese, fara ca vreuna dintre ele sa aiba habar despre celelalte. Micul sau paradis romantic functioneaza la perfectie: trebuie doar sa gestioneze bine calendarul de zboruri si sa beneficieze de ajutorul Bertei, menajera sa morocanoasa dar fidela care este pe post de controlor al traficului aerian romantic.  Asa decoleaza Boeing Boeing, insa vizita neasteptata a vechiului sau prieten Robert, niste zboruri modificate, turbulentele climatice si noile orare de zbor ii poarta pe protagonisti intr-un haos nebun si amuzant, plin de coincidente neasteptate.

Din distributia spectacolului Boeing Boeing de sambata, 2 februarie, fac parte: Aurelian Temisan , Lucian Ghimisi , Maria Buza , Monica Davidescu , Tania Popa si Alexandra Velniciuc.

Secvente din spectacol pot fi urmarite la urmatoarea adresa:  http://youtu.be/J7g-RpqREH8

Traducerea piesei a fost realizata de catre Irina Margareta Nistor, iar regia este semnata de Serban Puiu.

Scenografia a fost proiectata de Irina Chirila, iar de costume s-a ocupat bine cunoscuta stilista Adina Buzatu .

Pentru prezentarea locului in care se joaca si a facilitatilor salii, secvente din spectacol, secvente de la montarea decorului, si multe altele accesati: http://youtu.be/nJa1DR9cntQ

MC-ul show-ului culinar din pauza spectacolului, Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, este un cunoscut scriitor, jurnalist si blogger de lifestyle culinar (www.bucatarescu.ro). A publicat peste 20 de volume, dintre care 10 de literatura gastronomica si vinuri, fiind distins cu Premiul Special la Gourmand World Cookbook Awards 2010, Paris. Este membru permanent al juriului Festivalului International de Gatit in Aer Liber (din 2008) si are o rubrica permanenta sub forma unui show culinar in emisiunea Secrete de Stil de la Prima TV.

Biletele la spectacolul Boeing Boeing s-au pus in vanzare la casele de bilete din cadrul Grand Cinema Digiplex si online pe www.boeing-boeing.ro.

Mai multe detalii se regasesc pe site-ul oficial al spectacolului, www.boeing-boeing.ro si pe pagina oficiala de Facebook : https://www.facebook.com/BoeingBoeingRomania

 

Boeing Boeing este un spectacol recomandat de Magic FM.

Partenerii media ai spectacolului sunt: revistele Ioana, Casa Lux si Secretele Bucatariei, Zile si nopti, Sapte Seri, Comunicatedepresa.ro, Metropotam.ro, Orasulm.eu si Diseara.ro

Sponsorii spectacolului sunt: Franke, VB Leasing, Prigat, Tic Tac (Ferrero) si Axelen.

Partenerii comerciali sunt: Kika, Avon, Annarbor, Hanul lui Manuc si Trends by Adina Buzatu.

 

Informatii despre Fundatia Levantis

Fundatia Levantis a aparut din dorinta de a initia, dezvolta, promova si sustine proiecte culturale, sociale, educative, sportive si de divertisment de inalta calitate, si de a contribui in acelasi timp la dezvoltarea patrimoniului cultural si a turismului cultural si de divertisment in Romania.

 

Informatii despre Grand Cinema Digiplex

Situat in Zona Comerciala Baneasa, Grand Cinema Digiplex este un cinematograf premium, echipat cu tehnologii de ultima generatie in materie de proiectie, sunet si lumini, care le ofera cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de optiuni. Grand Cinema Digiplex este cel mai mare cinematograf complet digitalizat din tara, acoperind o suprafata  totala de ​​14.000 mp si oferind peste 2600 de locuri de vizionare. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafete largi de proiectie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate si locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema Digiplex destinatia perfecta pentru vizionarea filmelor in cele mai bune conditii. Accesul se face direct pe la etajul intai al centrului comercial Baneasa Shopping City.

 

Informatii despre Franke:

Franke Kitchen Systems este lider mondial in furnizarea sistemelor inteligente pentru bucatarii casnice. Oricare ar fi alegerile personale in materie de design si lifestyle, Franke va ajuta sa le evidentiati prin produsele obtinute ca urmare a celor 100 de ani de experienta si pasiune.

Franke aduce stralucire si eficienta in bucatarie, transformand-o intr-un spatiu creativ si ospitalier. Fiecare solutie furnizeaza o experienta unica, fara compromisuri in ceea ce priveste aspectul si functiile, performante durabile si calitate. Mai mult de 100 de milioane de locuinte din toata lumea se bazeaza pe sistemele de bucatarie Franke.