Spectacolul de succes Boeing Boeing aterizeaza la Grand Cinema Digiplex

BUCURESTI - 12 septembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Comedia de mare succes Boeing Boeing de Marc Camoletti, se va juca incepand cu 29 septembrie la Sala Epika din cadrul grand cinema digiplex">Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City. Este vorba despre una dintre cele mai produse comedii frantuzesti de situatie din lume care se joaca cu mare succes in Europa, SUA (unde a castigat si 2 premii Tony) si Asia.
Distributia cuprinde nume sonore ale scenei din Romania ( Aurelian Temisan , Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimisi, Marius Gilea, Maria Buza , Anca Sigartau , Monica Davidescu , Tania Popa, Alexandra Velniciuc), iar printre membrii echipei artistice se regasesc Serban Puiu (regie), Irina Margareta Nistor (traducere), Adina Buzatu (costume).
Biletele s-au pus in vanzare la casele de bilete din cadrul Grand Cinema Digiplex si online. Mai multe detalii se regasesc pe site-ul oficial al spectacolului, www.boeing-boeing.ro.

Comedia Boeing Boeing la Grand Cinema Digiplex

Comedia Boeing Boeing la Grand Cinema Digiplex

Fundatia Levantis, care produce spectacolul Boeing Boeing in colaborare cu Grand Cinema Digiplex, detine exclusivitatea pentru reprezentarea acestei piese de teatru in Romania pentru o perioada de trei ani.

Bernard, personajul principal al piesei, este un arhitect de succes care este logodit in acelasi timp cu trei stewardese, fara ca vreuna dintre ele sa aiba habar despre celelalte. Micul sau paradis romantic functioneaza la perfectie: trebuie doar sa gestioneze bine calendarul de zboruri si sa beneficieze de ajutorul Bertei, menajera sa morocanoasa dar fidela care este pe post de controlor al traficului aerian romantic.  Asa decoleaza Boeing Boeing, insa vizita neasteptata a vechiului sau prieten Robert, niste zboruri modificate, turbulentele climatice si noile orare de zbor ii poarta pe protagonisti intr-un haos nebun si amuzant, plin de coincidente neasteptate.

Distributia Boeing Boeing cuprinde nume sonore ale scenei din Romania, fiind dubla pentru personajele Bernard (Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici), Robert (Lucian Ghimisi, Marius Gilea) si Berta (Maria Buza, Anca Sigartau). Cele trei stewardese sunt interpretate de Monica Davidescu, Tania Popa si Alexandra Velniciuc, iar cover-urile lor sunt trei tinere si talentate actrite: Raluca Ghervan, Dana Marineci si Anca Dinicu.

Traducerea piesei a fost realizata de catre Irina Margareta Nistor, iar regia este semnata de Serban Puiu.

Scenografia este semnata de Irina Chirila, iar de costume s-a ocupat bine cunoscuta stilista Adina Buzatu.

Premiera spectacolului va avea loc sambata, 29 septembrie la ora 19 la sala Epika din Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City. 

Biletele s-au pus in vanzare la casele de bilete din cadrul Grand Cinema Digiplex si online. Mai multe detalii se regasesc pe site-ul oficial al spectacolului, www.boeing-boeing.ro.

Boeing Boeing este un spectacol recomandat de Magic FM.

Partenerii media ai spectacolului sunt: Ziarul Adevarul, revistele Ioana, Casa Lux si Secretele Bucatariei, Zile si nopti, Sapte Seri si Comunicatedepresa.ro.

Sponsorii spectacolului sunt: Franke, VB Leasing, Prigat, Tic Tac (Ferrero) si Axelen.

Partenerii comerciali sunt: Kika, Avon, Annarbor, Hanul lui Manuc si Trends by Adina Buzatu.

Despre Fundatia Levantis

Fundatia Levantis a aparut din dorinta de a initia, dezvolta, promova si sustine proiecte culturale, sociale, educative, sportive si de divertisment de inalta calitate, si de a contribui in acelasi timp la dezvoltarea patrimoniului cultural si a turismului cultural si de divertisment in Romania.