Tortilla spaniola asezonata cu hohote de ras la comedia Boeing Boeing de joi 4 aprilie

BUCURESTI - 1 aprilie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Joi 4 aprilie, de la ora 20.30, spectatorii prezenti la spectacolul Boeing Boeing de la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City se vor putea delecta in pauza cu delicioasa Tortilla spaniola in cadrul unui super show culinar sustinut de catre restaurantul cu specific spaniol Alioli , cu sprijinul Franke. Detalii despre spectacolul Boeing Boeing si bilete se regasesc pe www.boeing-boeing.ro si pe pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/BoeingBoeingRomania

Dupa succesul show-urilor culinare din pauza spectacolului de comedie Boeing Boeing din 2 februarie si din 9 martie, de Ziua Clatitelor si, respectiv, de Mucenici, Fundatia Levantis organizeaza un nou eveniment special.

La cererea publicului, primul spectacol Boeing Boeing din luna aprilie va avea loc intr-o zi de joi, in data de 4 aprilie, de la ora 20.30. Spectacolul se joaca in sala Epika din Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Si pentru a sarbatori venirea efectiva a primaverii, Echipa Boeing Boeing, cu sprijinul restaurantului cu specific spaniol Alioli si al companiei Franke, le va face o inedita surpriza tuturor spectatorilor. Astfel, in timpul pauzei ei vor putea urmari un show culinar deosebit in timpul caruia se vor putea delecta cu delicioasa tortilla spaniola stropita cu sos Alioli si asezonata din plin cu hohote de ras. O alta frumoasa surpriza o reprezinta faptul ca in timpul show-ului culinar spectatorii vor putea interactiona si cu o parte dintre personajele din piesa (interpretate de Aurelian Temisan , Maria Buza , Monica Davidescu , Raluca Ghervan, Tania Popa si Lucian Ghimisi ).

Boeing Boeing este una dintre cele mai produse comedii frantuzesti de situatie din lume care se joaca cu mare succes in Europa, SUA (unde a castigat si 2 premii Tony) si Asia.

Un arhitect de succes. Trei logodnice stewardese. Si o menajera buna la toate. Se mai adauga una bucata prieten venit din provincie si un nou avion Boeing care da peste cap toate orarele de zbor. Si avem ingredientele unui cocktail exploziv care ii va face pe toti spectatorii sa ZBOARE DE RAS!

Traducerea piesei a fost realizata de catre Irina Margareta Nistor, iar regia este semnata de Serban Puiu.

Scenografia a fost proiectata de Irina Chirila, iar de costume s-a ocupat bine cunoscuta stilista Adina Buzatu.

Imagini din spectacol pot fi urmarite in spotul video de la adresa: http://youtu.be/HWUHcPBzePE

Biletele la spectacolul Boeing Boeing s-au pus in vanzare la casele de bilete din cadrul Grand Cinema Digiplex si online pe www.boeing-boeing.ro.

Mai multe detalii se regasesc pe site-ul oficial al spectacolului, www.boeing-boeing.ro si pe pagina oficiala de Facebook : https://www.facebook.com/BoeingBoeingRomania

Tortilla spaniola este un fel de mancare traditional din Spania, ale carui ingrediente de baza sunt ouale, cartofii si ceapa si care este la fel de bun atat cald cat si rece. Spectatorii piesei Boeing Boeing vor avea ocazia sa il consume impreuna cu sosul Alioli, un sos care poarta amprenta specifica a restaurantului cu acelasi nume.

Restaurantul Alioli (www.alioli.ro) incearca sa aduca aproape soarele cald al coastelor spaniole si toata savoarea mancarii traditionale valenciene. Bucataria este condusa de un bucatar care de mai bine de trei decenii gateste doar bucate spaniole. Ingredientele pe care le foloseste el vin direct din Spania, de la furnizori de incredere. In unele seri la Alioli au loc petreceri tematice cu sangria si paella la discretie si cu muzica flamenco live. In alte seri Alioli sustine competitia din fotbal cu vizionari de meciuri incinse, caci aici este sediul oficial al Fan Clubului Real Madrid din Romania, "Peña Dacia Blanca de Rumania". Insa intotdeauna aici se gasesc cele mai gustoase mancaruri traditionale spaniole, o atmosfera primitoare si zambetul cald de bun venit al gazdelor.

Boeing Boeing este un spectacol recomandat de Magic FM.

Partenerii media ai spectacolului sunt: revistele Ioana, Casa Lux si Secretele Bucatariei, Zile si nopti, Sapte Seri, Comunicatedepresa.ro, Metropotam.ro, Orasulm.eu si Diseara.ro

Sponsorii spectacolului sunt: Franke, VB Leasing, Prigat, Tic Tac (Ferrero), Axelen si Alka.

Partenerii comerciali sunt: Kika, Avon, Annarbor, Hanul lui Manuc si Trends by Adina Buzatu.

Informatii despre Fundatia Levantis

Fundatia Levantis a aparut din dorinta de a initia, dezvolta, promova si sustine proiecte culturale, sociale, educative, sportive si de divertisment de inalta calitate, si de a contribui in acelasi timp la dezvoltarea patrimoniului cultural si a turismului cultural si de divertisment in Romania.

Informatii despre Grand Cinema Digiplex

Situat in Zona Comerciala Baneasa, Grand Cinema Digiplex este un cinematograf premium, echipat cu tehnologii de ultima generatie in materie de proiectie, sunet si lumini, care le ofera cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de optiuni. Grand Cinema Digiplex este cel mai mare cinematograf complet digitalizat din tara, acoperind o suprafata  totala de ​​14.000 mp si oferind peste 2600 de locuri de vizionare. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafete largi de proiectie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate si locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema Digiplex destinatia perfecta pentru vizionarea filmelor in cele mai bune conditii. Accesul se face direct pe la etajul intai al centrului comercial Baneasa Shopping City.

Informatii despre Franke:

Franke Kitchen Systems este lider mondial in furnizarea sistemelor inteligente pentru bucatarii casnice. Oricare ar fi alegerile personale in materie de design si lifestyle, Franke va ajuta sa le evidentiati prin produsele obtinute ca urmare a celor 100 de ani de experienta si pasiune.

Franke aduce stralucire si eficienta in bucatarie, transformand-o intr-un spatiu creativ si ospitalier. Fiecare solutie furnizeaza o experienta unica, fara compromisuri in ceea ce priveste aspectul si functiile, performante durabile si calitate. Mai mult de 100 de milioane de locuinte din toata lumea se bazeaza pe sistemele de bucatarie Franke.

Despre Fundatia Levantis

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-levantis/tortilla-spaniola-asezonata-cu-hohote-de-ras-la-comedia-boeing-boeing-de-joi-4-aprilie