Lansare carte unicat "Vis de copil"

Locul desfasurarii: Romexpo - Targul International Gaudeamus

Organizator: Fundatia \"Noi Citim\"

Duminica, 29 noiembrie, ora 13:30 - la Salonul de Carte pentru Copii „Ion Creanga”din cadrul „Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura”, Fundatia „Noi Citim” va invita la lansarea cartii unicat „Vis de copil”.

„Vis de copil” este un proiect artistic ce a oferit ocazia unor copii de etnie romana si maghiara, cu talent la desen si scris, de a isi exprima gandurile si iubirea de frumos prin cuvinte si culori. Desenele si poeziile lor au fost stranse in cartea „Vis de copil”, obiect de arta unicat.

Dupa lansarea sa la „Targul International Gaudeamus - Carte de invatatura”, cartea „Vis de copil” va fi promovata prin tara in cadrul unei caravane ce isi propune sa susţina dialogul intercultural roman-maghiar.

Intregul program s-a derulat sub patronajul Fundatiei „Noi Citim”, cu ajutorul Institutului Cultural Roman de la Budapesta si sponsorizat de Cosmetics Oriflame Romania. Pentru mai multe detalii, Fundatia „Noi citim” va asteapta la „Targul International Gaudeamus - Carte de invatatura”, standul 393, nivelul 7.70.


Alexandra Popa
Tel.: 0754.22.44.99
E-mail: alexandra@noicitim.ro

Despre FUNDATIA NOI CITIM

Despre Camil Roguski:

Camil Roguski s-a nascut la 15 martie 1925, in Bucuresti. De-a lungul carierei sale, a fost, printre altele, arhitect in cadrul MAE, sef-serviciu tehnic la Uniunea Arhitectilor, profesor la Scoala Tehnica de Arhitectura, Arhitect la Institutul de Proiectari ,,Carpati”, director de intretinere si decorare a palatelor din cadrul Oficiului Economic ,,Carpati”. Printre lucrarile sale se numara arhitectura de interior, decoratiunile, proiectarea de mobilier, covoare, lucrari de arta textila si de restaurare din Palatele Cotroceni, Snagov, Victoriei, Casa Poporului, Olanesti, Peles, Scrovistea si altele.

Participare: Intrare libera